Primarul din Ploieşti a sesizat Comisia de disciplină privind comportamentul directorului adjunct al Poliţiei Locale

S.B.
Miscellanea / 22 ianuarie 2021

Primarul din Ploieşti a sesizat Comisia de disciplină privind comportamentul directorului adjunct al Poliţiei Locale

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a sesizat Comisia de disciplină cu privire la comportamentul directorului general adjunct din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti, a anunţat Primăria Ploieşti. Surse din instituţie au precizat că edilul a decis să sesizeze comisia de disciplină cu privire la presupuse abateri legate de numiri în funcţii sau detaşări în cadrul Poliţiei Locale, informează news.ro.

"Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a înregistrat, astăzi, o sesizare adresată Comisiei de disciplină a funcţionarilor publici, constituită la nivelul Municipiului Ploieşti, împotriva domnului Vaida Adrian, director general adjunct, funcţionar public ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Locale Ploieşti", a transmis, vineri, Primăria Ploieşti, printr-un comunicat de presă.

Conform sursei menţionate, primarul din Ploieşti a decis să facă acest demers după ce a constatat mai multe abateri în activitatea Poliţiei Locale.

"Constatând o serie de abateri în activitatea Poliţiei Locale Ploieşti, în temeiul art. 31 din Legea 155/2010 a Poliţiei Locale, republicată cu completările şi modificările ulterioare, am fost nevoit să sesizez Comisia de disciplină a funcţionarilor publici, din cadrul administraţiei publice locale, pentru a restabili ordinea şi disciplina în desfăşurarea activităţilor Poliţiei Locale Ploieşti", a declarat, primarul Andrei Liviu Volosevici, citat în comunicat.

Surse din instituţie au declarat pentru News.ro că presupusele abateri la care face referire sesizarea cu privire la activitatea directorului general adjunct al Poliţiei Locale sunt legate de decizii luate în legătură cu detaşări de pe un post pe altul sau cu numiri în diverse funcţii la nivelul instituţiei, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Detasari in functie la diverse institutii!??

    Sa intelegem ca adjunctul politiei locale a facut detasari ale responsabililor de scara la blocuri si la salile de popice? 

    "Politia locala" este doar o parodie paguboasa si caraghioasa, bine platita, a institutiei pe care o reprezinta POLITIA ROMANA.

    Politia locala si Politia sunt doua categorii de functionari publici a caror atributii in mare parte se suprapun inutil. Bani risipiti, scosi din buzunarul cetetenilor.  

    Daca ar fi sa se doreasca ca acesti "functionari publici" sa aiba un rost ar trebuii ca ai sa actioneze numai noaptea, pentru a sigura linistea si ordinea publica, paza institutiilor locale si eventual, noaptea, controlul si indrumarea circulatiei in localitati si sa fie utili comunitatilor cere le platesc salariile uriase.  

    Ca noaptea nu vezi unul pe strazi, nu vezi unul la datorie.  

    Dar, care sunt rezultatele pozitive datorate infiintarii acestei institutii? Cu ce s-a schimbat siguranta cetateanului? A scazut fenomenul infractional urban acolo unde exista Politie locala? Nimic, poate ca este si mai rau.  

    Politia Locala este un cuib de profitori la indemana primarilor care am vazut i-au folosit si ii folosesc la filajul amantelor si altele.

    Politia locala trebuie desfiintata. 

    1. Nu stiu in ce oras al tarii traiesti tu ,dar vino in Capitala sa vezi ca Politia Locala chiar isi face datoria si ziua cat si noaptea

      Nu știți despre ce vorbiți.Sunt polițiști locali care se implică și își fac treaba cu adevărat conform atribuțiilor.Credeți-mă,șt iu ce vorbesc!

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb