PRIMARUL IAŞULUI, MIHAI CHIRICA: "La înmormântarea lui Dragnea voi face din banii mei un foc de artificii"

E.M.
Politică / 16 octombrie 2018

Mihai Chirica (Sursa foto: Facebook)

Mihai Chirica (Sursa foto: Facebook)

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, supărat că nu a primit autorizaţie pentru a face un foc de artificii cu ocazia zilelor oraşului, a spus că la înmormântarea lui Liviu Dragnea va face din banii lui un foc de artificii.

Jocul de artificii programat să se desfăşoare luni seară pentru a marca finalul Sărbătorilor Iaşului a fost anulat cu numai câteva ore înainte, cei de la ISU retrăgând autorizaţia pe motiv că sunt staţii de carburanţi în zonă, relatează Ziarul de Iaşi. Primarul Mihai Chirica s-a arătat supărat de situaţie, despre care spune că este "cusută cu aţă roşie", şi promite că "la dispariţia fiecărui lider neo-comunist din România" va face, din banii lui, "un mic foc de artificii".

"Nu încercăm să forţăm legea, nu este misiunea mea ca primar să fiu primul care dă tonul dezordinii. O să verificăm cu atenţie ce s-a întâmplat, de ce pe locaţia în care se trage de 25 de ani, deodată nu se mai poate, pe o lege care funcţionează din 1995. E cusută cu puţină aţă roşie toată povestea asta, dar ieşenii se vor bucura de un concert foarte frumos, şi în curând şi de un foc de artificii, chiar dacă trebuie să îl tragem din Teleorman. Eu cu domnul (Viorel - n.r.) Molocea suntem în Iaşi de foarte multă vreme, şi cu colegii de la IPJ, şi vom fi aici şi după ce moare Dragnea şi toate lichelele pe care le-a lăsat peste tot. Ne vom continua misiunea pentru ieşeni şi vom face şi foc de artificii, şi ne vom bucura de sărbătorile Iaşului, iar la înmormântarea oricăruia dintre ei, din banii mei, voi face un mic foc de artificii autorizat şi mă voi ţine de cuvânt", a declarat Mihai Chirica.

Mihai Chirica, aflat în seara aceasta, în Piaţa Palatului Culturii, a încercat să explice motivele care au dus la anularea focului de artificii care încheia Sărbătorile Iaşului, bucuria miilor de ieşeni ieşiţi din case să asiste la evenimentul scos din program în ultimul moment.

"Este primul an în care nu putem organiza focul de artificii dintr-un motiv care şi nouă ni se pare suspect. Pentru că astăzi la ora trei aproximativ, am fost anunţaţi că nu mai avizează focul de artificii, cu toate că el era deja avizat de pe data de 8 octombrie. N-am vrut să începem o dispută publică pe tema aceasta, dar, sigur, nu încercăm să forţăm legea", a declarat primarul Mihai Chirica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb