Primavera Development dezvoltă 35 de vile prin proiectul Green Lake; investiţie de 30 milioane de euro

T.B.
Companii #Construcţii / 6 septembrie 2023

Primavera Development dezvoltă 35 de vile prin proiectul Green Lake; investiţie de 30 milioane de euro

Dezvoltatorul imobiliar Primavera Development, specializat în proiecte imobiliare îndrăzneţe şi distincte din punct de vedere arhitectural, începe construcţia unei noi etape a proiectului rezidenţial de vile Green Lake, amplasat în sectorul 1 din Bucureşti, cu o investiţie estimată la aproximativ 30 de milioane de euro, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Noua etapă a proiectului Green Lake va fi dezvoltată pe un teren generos de aproximativ două hectare, pe malul Lacului Griviţa, în zona Siseşti din nordul Bucureştiului, potrivit sursei citate.

Primavera Development a achiziţionat terenul de la proprietarii anteriori ai ansamblului rezidenţial Green Lake, finalizat în 2009, cu scopul de a dezvolta un proiect nou la standardele arhitecturale şi de calitate a locuirii, informează sursa precizată.

"Green Lake by Primavera Development îşi propune să fie un proiect unic într-o comunitate deja bine stabilită, căreia îi va aduce plus valoare prin dezvoltarea a 35 de vile şi amenajarea a 30.000 mp de spaţii publice. Investim 30 de milioane de euro în locuinţe moderne, completate de o şcoală privată şi o promenadă pe malul Lacului Griviţa. Întregul proiect urmează să fie livrat comunităţii în termen de doi ani", a declarat Clara Belizarie, Business Development Manager la Primavera Development, se mai arată în comunicat.

Primavera Development va construi etapizat 35 de vile înşiruite, cuplate sau izolate, cu câte trei sau patru camere, două băi şi cel puţin două locuri de parcare. Fiecare dintre vile va avea regim de înălţime P+2E, cu suprafeţe construite între 250 mp şi 545 mp şi cu grădini proprii de la 110 mp la 625 mp. Preţul unei vile în prima etapă a procesului de vânzare porneşte de la 425.800 euro, potrivit sursei precizate.

Prima etapă din dezvoltarea Green Lake constă în construirea a 18 vile cu regim de înălţime P+2E pe latura vestică a amplasamentului, cu un timp de execuţie de 18 luni. Dintre acestea, 30% au fost deja pre-contractate, informează sursa citată.

Cea de-a doua etapă a proiectului Green Lake va consta în dezvoltarea a două blocuri cu regim de înălţime redus de S+P+3E şi S+P+4E, cu subsol comun în care vor fi amenajate aproximativ 80 de locuri de parcare, piscină şi club, ce vor fi accesibile tuturor locatarilor din complexul Green Lake, precum şi din alte 17 vile, construite pe un teren de 6.500 mp, se mai arată în comunicat. Execuţia acestei etape are un timp estimat de 18 luni, iar până în prezent, 25% din apartamente fiind pre-contractate.

Punctul de atracţie al proiectului Green Lake este reprezentat de o vilă spaţioasă, înconjurată de propria grădină privată pe toate laturile, complet izolată de celelalte vile din complex. Caracteristicile care o diferenţiază sunt: un garaj subteran pentru două maşini, două locuri de parcare supraterane, spaţii generoase de depozitare, un parter vast, lift privat, un atrium deasupra livingului şi un dormitor matrimonial situat la etajul al doilea al imobilului, potrivit comunicatului transmis.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. " Studiu ING Bank: Unul din doi români nu îşi permite să economisească din cauza inflaţiei "

    si de aici ROMANII CUMPARA DE SPARG BANCILE APARTAMENTEEEE eeee e eee e. 

    si ca se ca sa se in case....  

    Am si eu o intrebare care este percapita neta a regiunii respective produs loca de industrie si locuri de munca? 

    Asa nesimtire de preturi... avion?... La lacul verde... adica plin de bloaste si oracaituri de te face de boala cand vrei sa dormi ....iar iarna de sparge inchetul ... pana in maduba oaselor si accelereaza degradarea speculelor betonate... cu plisitiren lipit neconfor de iti tine mucegaiul o viata in interior.. 

    s c c r e t 

    1. poate unul din doi nu isi permite sa economiseasca dar si asta e discutabila, pt ca mereu mai poti taia cv la cheltuieli. in schimb depozitele in lei tott cresc, banii dati cu imprumut la statul roman la fel. deci romanii mai si economisesc, si inca mult.

      catr de spre inflatie, da s-au printat bani, da guvernul are deficit si pompeaza bani in economie, dar dc s-ar economisi mai mult, si cheltui mai putin, nu am avea inflatie. inflatia spune ca se cheltuieste prea mult in romania si nu numai. deci inainte de a te plange ca nu pui bani deoparte , gandestet-te bine ce mai poti taia. pt ca oricat de multi bani ar printa bnr ul pana la urma clientii ridica preturile. ati vazut un articol tot azi cu piata imibiliara incotro, si spunea acel patron de nu stiu ce, ca preturile la materiale de constructrii au crescut f mult la inceput de an, si surpiza, clientii nu au cumparat, atunci fabricile au fost nevoite sa faca "reduceri,"si promtii.

      10% din salariu /venit poate sa puna deoparte aproape oricine. dar nu vrea. nu ca nu poate. nu vrea. si de la 10% poti sa mergi si un pic mai sus.  

      si nu ai raspuns la ce am spus eu!

      prerul nu are realitate cu pibul real net al refiunii unde se vinde in specula! economia locala nu produce de scel pret speculativ! 

      si ajungem iar ca in cuneo cu case la 300000 mii date in bula trecuta si azi executate pe 60-80-100 mii… 

      orase / sate / cartiere intregi in Italia sunt inca la executare! 

      milioane de oameni sunt in debt trap! plus living cost trap = will force to sello rrefinance! 

      s c c r e t 

      si nu era vb de mine…

      am rata de exonomisire 75-78% yoy! 

      noi investitorii gasim zilnic diluri… 

      vezi situatia dramatica din Canada; unde percapita de prabusit si sta pe burta din 2014 … oamenii saracesc in termeni reali activele se baloneaza chiriile se baloneaza … costurile de credit la cele cu tizer au sarit atat de mult ca acum la ei sunt refinantari intinse la 60-80-90 de ani… da nu e minciuna… asta e realitatea.. joaca cu creditul! 

      la fel si in uk… in Londra sunt credite cu tizer acum refinantate la 60-120 de ani in unele situatii… doar doar sa nu pocneasca puroiul… 

      Dar Cotatia Aurului exprimata in GDP arata clar ca urmeaza mama crizelor pentru Anglia si pocnire de puroi in fata! 

      Faptul ca avem spor negativ… ar trebui sa spuna multe de politicile economice actuale … de faptul ca o casa este un drept fundamental garantat de constitutie si negarantat de speculatorii financiari! 

      Toti umfla la dumnezeu activele de frica deflatiei si a bustului economic; ne spun ca inflatia este buna cand in realitate in inflatie explodeaza numarul de cersetori si boschetari in economii! In deflatii toti isi cauta de munca si isi vad de treaba; speculatia e temperata de valul de NPLuri aflate la excutare! 

      s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
raobooks.com
boromir.ro
Mozart
Schlumberger
chocoland.ro
arsc.ro
domeniileostrov.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Dec. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7908
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9910
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.4137

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
petreceriperfecte.ro
novaplus.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb