Prime Kapital accelerează fazele proiectului rezidenţial Avalon Estate

R.R.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 6 iunie 2019

Prime Kapital a decis obţinerea autorizaţiei de construire pentru întregul proiect rezidenţial Avalon Estate, care prevede 733 de unităţi locative, şi nu pentru fiecare fază în parte, aşa cum a anunţat la debutul proiectului, a trans-mis investitorul, ieri, prin intermediul unui comunicat de presă.

Dezvoltatorul susţine că a luat această decizie ca urmare a succesului ofertei de pre-vânzare şi a cererii ridicate din partea potenţialilor clienţi, motivând că obţinerea autorizaţiilor pentru întregul proiect permite accelerarea lucrărilor şi eficientizează ritmul de livrare a locuinţelor din cadrul proiectului, lucrările de construcţie fiind programate să înceapă în toamna acestui an, iar primii locatari urmând să se mute la sfârşitul anului 2020.

Potrivit Prime Kapital, a fost epuizat tot stocul de 38 de unităţi disponibile în perioada de pre-vânzare. Dezvoltatorul a anunţat că townhouse-urile au fost rezervate în proporţie de 50%, iar apartamentele Parkview în proporţie de 67%, în prezent existând o listă de aşteptare pentru locuinţele din complex, preţurile fiind cuprinse între 95.000 şi 284.000 de euro.

Maggie Kitshoff, Residential&Office Managing Director Prime Kapital, a declarat: "Cererea ridicată pentru locuinţele din Avalon Estate ne-a convins să solicităm o singură autorizaţie de construire. Întregul ansamblu a fost proiectat integral până la cele mai mici detalii. Acest lucru ne-a permis să începem lucrările de amenajare a spaţiilor verzi încă din 2018. Am fost foarte mulţumiţi de reacţiile potenţialilor clienţi şi de rezultatele pozitive ale ofertei de pre-vânzare şi am luat decizia să accelerăm fazele proiectului în concordanţă cu vânzările".

Proiectul Avalon Estate prevede parcuri extinse, un club privat, o piscină naturală şi servicii comunitare şi va reuni un mix de locuinţe: vile, townhouse-uri şi apartamente realizate în stiluri şi compartimentări diferite.

Complexul rezidenţial se va întinde pe 8,1 hectare şi va avea, în total, 733 de locuinţe, realizate în linie cu o filosofie unică de design structural, iar conceptul include grădini pentru toate tipurile de unităţi, ceea ce înseamnă că vilele vor avea zone exterioare în faţă şi spate, townhouse-urile - grădini frontale şi terase private generoase, iar apartamentele - terase şi grădini.

Potrivit comunicatului transmis, dezvoltatorul a finalizat, deja, prima etapă de amenajare a zonelor verzi, prin plantarea a 150 de arbori în parcul central şi în zona de pe malul lacului.

Recent, dezvoltatorul a anunţat că intră pe piaţa imobiliară din Iaşi cu un proiect imobiliar de anvergură, întins pe 10 hectare - Silk District - primul ansamblu mixed-use pe care Prime Kapital îl aduce în ţara noastră, venind să completeze oferta din sectorul office şi rezidenţial din oraş, după cum au afirmat reprezentanţii dezvoltatorului. Silk District va fi un ansamblu imobiliar brown-field şi reprezintă cea mai mare investiţie de profil din zona Moldovei, potrivit insvestitorului. Proiectele imobiliare de tip mixed-use ar putea ajuta la reducerea haosului din oraşe, iar zonele neutilizate, precum fostele fabrici, reprezintă locaţii potrivite pentru noi dezvoltări rezidenţiale, afirma, recent, Maggie Kitshoff, potrivit căreia regenerarea urbană a zonelor de tip brownfield, din oraşele româ-neşti, este foarte importantă întrucât ajută la îmbunătăţirea standardului de viaţă al comunităţilor din jurul acestora.

În plus, spre finalul anului trecut, Prime Kapital a anunţat că investeşte într-un alt proiect imobiliar, Marmura Residence, întins pe 1,5 hectare şi compus din cinci clădiri care vor găzdui, în total, 458 de apartamente. Complexul este situat în Bucureştii Noi, în apropierea staţiei de metrou Jiului, iar apartamentele sunt grupate în patru categorii: studio-uri duble, două, trei şi patru camere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb