Primii 5 absolvenţi ai "Perform a+" din acest an s-au alăturat echipei Antibiotice

Comunicate de presă / 4 noiembrie 2021

Primii 5 absolvenţi ai "Perform a+" din acest an s-au alăturat echipei Antibiotice

Absolvenţii "Perform a+" ediţia 2021 şi-au primit pe 2 noiembrie, într-un cadru festiv, diplomele de absolvire după ce au urmat cele 4 săptămâni de cursuri şi workshop-uri susţinute de specialiştii Antibiotice, conform unui comunicat remis redacţiei.

Un număr de 22 de participanţi la cea de-a VI-a ediţie a "Perform a+", un program de dezvoltare a competenţelor profesionale destinat studenţilor şi absolvenţilor de farmacie, chimie si inginerie chimică, au parcurs activităţi specifice industriei farmaceutice, asimilând în cadrul cursurilor aplicative, informaţii pe teme de cercetare, asigurarea şi controlul calităţii, marketing, activităţi de regulatory affairs şi farmacovigilenţă. Totodată, participanţii au aflat ce înseamnă să lucrezi într-o companie de top din industria farmaceutică şi s-au familiarizat cu mediul şi procedurile de lucru specifice din Antibiotice.

Deja, un număr de 5 participanţi au trecut şi prin procesul de recrutare, finalizând acest program odată cu angajarea pe posturile disponibile în domeniile calităţii, producţiei de medicamente şi cercetare. Alţi doi dintre participanţi vor fi selectaţi pentru a se alătura echipelor din domeniile Regulatory Affairs şi farmacovigilenţă.

"Ceea ce am apreciat în mod deosebit a fost faptul că, cu toate restricţiile impuse de pandemie, compania a făcut eforturi să susţină acest proiect în condiţii de siguranţă, în aşa fel încât să luăm contact unii cu alţii, să simţim deschiderea şi emoţia specialiştilor din companie, care ne-au fost lectori. Cercetarea în domeniul farmaceutic a fost întotdeuna un vis de-al meu, iar faptul că s-a ivit oportunitatea să aplic pentru un post în domeniu mi-a adus multă satisfacţie. Cu atât mai mult cu cât am văzut că aici găsesc oameni care sunt dispuşi să ajute şi care pun, prin ceea ce fac, viaţa omului pe primul plan", a declarat Victoria Pîslaraş, absolventă inginerie chimică (angajată Analist cercetare).

Programul Perform a+, devenit deja de tradiţie în cadrul Antibiotice, fiind o platformă de comunicare cu mediul academic ieşean şi totodată un proiect de atragere a tinerilor în companie. Programul este dezvoltat în parteneriat cu Facultatea de Farmacie din cadrul UMF "Grigore T. Popa" Iasi, Facultatea de Chimie ("Univ. Al. I. Cuza" Iaşi) şi Facultatea de Inginerie chimică şi Protecţia Mediului (Universitatea Tehnica "Gh Asachi" Iasi).

În urma desfăşurării celor cinci ediţii anterioare ale "Perform a+", un număr de 25 de tineri foşti participanţi, s-au alăturat echipei Antibiotice în activităţile de cercetare, Regulatory Affairs, fabricaţia şi calitatea medicamentelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb