Primul ERP pentru distribuţie din România în varianta abonament lunar de la 69 euro/utilizator

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 septembrie 2008

Senior Software, furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru import şi distribuţie, lansează o nouă modalitate de livrare a sistemului, sub formă de abonament lunar de la 69 euro/luna/utilizator, destinată companiilor în creştere.

Senior ERP este sistemul informatic specializat în gestionarea proceselor de afaceri ale companiilor de import, distribuţie, servicii. Pentru a putea transfera know-how-ul integrat în urma implementărilor mari către companiile aflate în faza de dezvoltare, Senior Software, furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru import şi distribuţie, lansează o nouă modalitate de livrare a sistemului, destinată să-l facă accesibil acestui segment de piaţă.

Datorită avantajelor oferite de tehnologia de ultimă generaţie înglobată în sistem, ERP-ul este acum disponibil şi sub formă de abonament lunar, începând cu 69 euro/utilizator. Noua formulă de livrare, cunoscută şi sub denumirea de SAAS (Software as a Service), vine ca un răspuns la nevoia de a lucra integrat, manifestată de un număr tot mai mare de companii de import şi distribuţie care nu au capacitatea de a suporta costurile iniţiale ale unei implementări de ERP.

Abonamentul se adresează companiilor de distribuţie cu cel mult 10 utilizatori, care nu doresc să investească sume importante în infrastructura hardware şi recrutarea de personal dedicat pentru mentenanţă aferente unei astfel de soluţii.

Orice sistem de tip ERP performant necesită servere de baze de date şi de aplicaţie performante, capabile să asigure derularea activităţilor complexe la o viteză mare de operare. Aceste cerinţe se traduc în: hardware performant, un sistem de operare de tip server, un server de baze de date, personal specializat în administrarea lor etc. Prin noul sistem de livrare şi licenţiere, nu există costuri cu infrastructura hardware/software de tip server sau mentenanţa aferentă acesteia. Hostingul datelor şi managementul infrastructurii de tip server revin în responsabilitatea furnizorului de software.

Per total, avantajul clientului constă într-o reducere a investitiei initiale de ordinul miilor sau zecilor de mii de euro, costuri de natură să inhibe decizia de implementare a unui sistem ERP performant, deşi există nevoia reală.

Datele şi functionalităţile sistemului pot fi accesate în timp real, pe bază de drepturi de acces la nivel de utilizator. Astfel, sistemul poate fi operat online din orice locaţie, beneficiindu-se de toate avantajele operaţionale sau decizionale legate de accesul la date de ultim moment. Prin automatizarea proceselor de afaceri din întreaga companie, cu ajutorul SeniorERP, departamentele sunt puse în faţa unui mod de lucru integrat, anulându-se în acest fel timpii pierduti cu replicarea datelor sau cu introducerea repetitivă a acestora în mai multe sisteme.

Decizia implementarii unui sistem pentru gestiunea afacerilor este de importanţă critică pentru o companie de distribuţie. Achiziţia unei soluţii ERP mature, scalabile, este adeseori inaccesibilă companiilor în creştere. Varianta uzuală constă în selecţia unui produs software disponibil la un preţ redus, care răspunde parţial nevoilor prezente. Această decizie se transformă de cele mai multe ori într-un cost irecuperabil şi generează factori de risc pentru stabilitatea unei afaceri.

Tocmai pentru a raspunde necesitatii companiilor, indiferent de dimensiune, de acces la cea mai noua tehnologie, am venit cu o politica de licentiere speciala, de tip abonament, pentru organizatiile care au sub 10 utilizatori. Avantajul clientului in cazul abonamentului este accesul imediat la un sistem ERP performant, capabil sa sustina dezvoltarea companiei pe termen lung, cu optiunea de a internaliza complet oricand, in viitor, sistemul.âeuro� Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb