PRINTR-UN PARTENERIAT CU DESKIS SOLUTIONS: PayPoint România îşi extinde portofoliul de plăţi pentru întreţinere

T.T.
Companii / 15 ianuarie 2019

PayPoint România îşi extinde portofoliul de plăţi pentru întreţinere

PayPoint România anunţă extinderea portofoliului de parteneri din domeniul plăţilor pentru cheltuielile de întreţinere, prin semnarea unui parteneriat cu Deskis Solutions, dezvoltator al unei platforme soft pentru administrarea de imobile, potrivit unui comunicat al instituţiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Serviciul se adresează partenerilor Deskis Solutions, firme de administare imobile care folosesc platforma DESKIS pentru gestionarea activităţilor specifice asociaţiilor de proprietari.

În urma acestui parteneriat, locatarii imobilelor ce fac parte din portofoliul unei firme de administrare imobile parteneră Deskis Solutions şi care a optat pentru activarea plăţilor prin PayPoint, îşi pot plăti de acum facturile de întreţinere prin intermediul celor peste 11.700 de puncte de plată PayPoint din întreaga ţară.

Locatarul va merge într-unul din magazinele partenere PayPoint cu notificarea de plată ce conţine cod de bare sau cu un cod unic pentru plată alocat fiecărui apartament în parte; vânzătorul scanează codul de bare sau introduce manual codul unic, încasează banii în numerar şi îi înmânează clientului chitanţa emisă de terminal cu toate detaliile tranzacţiei (data, suma, furnizorul etc.).

"Plăţile pentru întreţinerea locuinţei sunt un segment important pentru noi, deoarece ne ajută să fim mai aproape de îndeplinirea promisiunii pe care am făcut-o consumatorilor, aceea de a-i ajuta să rezolve toate plăţile din gospodărie cu un singur drum. Ne bucurăm să anunţăm un nou parteneriat cu un jucator din acest domeniu şi suntem convinşi de succesul acestuia. Totodată avantajele binecunoscute ale sistemului PayPoint - simplu, sigur şi mai ales gratuit - vor fi apreciate de consumatori, care vor economisi şi mai mult timp plătind şi întreţinerea la magazinul lor PayPoint," a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România

Pe lângă plata întreţinerii, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilităţi (gaz, apă, electricitate etc), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb