Procedură de infringement împotriva Italiei, din cauza "Fiat"

Ziarul BURSA #Internaţional / 18 mai 2017

Comisia Europeană a decis, ieri, lansarea unei proceduri de infringement împotriva Italiei pentru că ţara nu şi-a îndeplinit obligaţiile conform legislaţiei UE privind aprobarea tipurilor de vehicule în cazul automobilelor grupului italo-american "Fiat Chrysler Automobiles" (FCA), se arată într-un comunicat de presă al forului comunitar, potrivit Agerpres.

Comisia Europeană i-a cerut Italiei să răspundă temerilor privind acţiunile insuficiente luate în cazul strategiilor de control al emisiilor folosite de FCA. Autorităţile de la Roma au la dispoziţie două luni pentru a răspunde acuzaţiilor Comisiei Europene.

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piaţă internă, industrie, antreprenoriat şi IMM, a afirmat: "Producătorii auto au tratat neglijent testele privind emisiile, unii chiar au încălcat legea. Scandalul emisiilor a arătat că responsabilitatea pentru impunerea legislaţiei şi pedepsirea celor care o încalcă nu mai poată fi lăsată doar pe seama statelor membre. Deşi Parlamentul European şi statele membre au înregistrat în ultimul timp progrese semnificative în cazul propunerii noastre de revizuire a actualului sistem, este momentul potrivit să se ajungă la un acord final. Este în joc sănătatea şi încrederea cetăţenilor şi nu avem timp de pierdut".

În decembrie, Comisia Europeană a lansat proceduri de infringement împotriva a şapte state membre deoarece au încălcat legislaţia UE privind emisiile vehiculelor în cazul "Volkswagen" AG (VW). Germania, Marea Britanie, Spania şi Luxemburg sunt acuzate că nu au impus VW acelaşi timp de amenzi ca în SUA, unde grupul german a recunoscut că a falsificat rezultatele testelor de emisii poluante, astfel încât maşinile cu motoare diesel apăreau cu emisii mai scăzute de oxid de azot, substanţă care provoacă boli respiratorii şi afectează mediul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb