Producătorul de gips-carton Siniat România va fi condus de şeful operaţiunilor din Polonia

Ioana Dogaru
Companii / 10 februarie 2016

Conducerea producătorului de sisteme de gips-carton, tencuieli şi gleturi Siniat România este preluată de Tanguy Vanderborght, care coordonează şi operaţiunile din Polonia, înlocuindu-l pe Marc-Andre Fritsche, al cărui mandat de patru ani s-a încheiat, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

"Numirea noului CEO pentru cele două ţări, precum şi deschiderea în luna octombrie a fabricii Siniat de la Turceni, fac parte din strategia grupului ETEX de a-şi consolida prezenţa în pieţele din regiune", se arată într-un comunicat al companiei, remis redaacţiei.

Vanderborght conduce Siniat Polonia din anul 2012, iar din acest an va prelua şi activităţile din România, precizează sursa citată.

El face parte din echipa grupului belgian ETEX de 20 de ani, iar în ultimii 15 ani a ocupat mai multe funcţii de conducere, precum director financiar al diviziei Siniat din Avignon, director financiar al Diviziilor Europene şi Internaţionale din Bruxelles şi director general al Siniat Varşovia, se arată în comunicat.

În noua poziţie, Vanderborght va fi responsabil de creşterea companiei şi deservirea clienţilor din pieţele est-europene, precizează sursa citată.

Noul CEO a absolvit Universitatea Catolică din Louvain, Belgia, şi Facultatea de Administrare a Afacerilor din Lima, Peru. Totodată, a urmat cursurile Şcolii de Management Leuven Vlerick - Gent din Flandra şi Programul Executiv INSEAD, care a avut loc în Franţa şi Singapore, potrivit comunicatului de presă.

Siniat deţine două fabrici în România, în care produce plăci de gips-carton (la Turceni, judeţul Gorj) şi ipsos (la Aghireşu, judeţul Cluj). Fabrica de la Turceni a fost deschisă oficial în octombrie 2015, în urma unei investiţii de 50 milioane de euro, fiind cea mai mare fabrică de plăci de gips-carton din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb