Profitul operaţional al Agricover Credit IFN a crescut cu 37% în 2014

Elena Deacu
Companii #Agricultură / 24 februarie 2015

Agricover Credit IFN, instituţie financiară non-bancară specializată exclusiv în finanţarea agriculturii, a înregistrat în 2014 un profit operaţional de aproximativ 22 milioane lei, în creştere cu 37% faţă de anul 2013, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Profitul net în anul 2014 a fost de 16.539.871 lei, reprezentând o creştere de 37% comparativ cu valoarea înregistrată pentru anul 2013. Valoarea creditelor acordate a fost de 837 milioane de lei, cu 30% mai mult decât în 2013, în timp ce numărul clienţilor activi a ajuns la 1.550 faţă de 1.300 în 2013.

"Creşterea viguroasă înregistrată în anul 2014 vine ca o confirmare a faptului că avem un model de business solid, pe care îl implementăm urmând strategia corectă. Mai mult, creşterea cu 30% a valorii creditelor acordate şi a numărului de clienţi finanţaţi arată că există nevoie de finanţare în piaţă iar Agricover Credit răspunde bine acestei nevoi - făcând-o accesibilă fermierilor, bine adaptată la aşteptările lor, cu o abordare nebirocratică care asigură rapiditate procesului de acordare", a declarat Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit IFN.

Pentru 2015, Agricover Credit are în vedere dezvoltarea portofoliului de produse în segmentul creditelor de capital de lucru cu aprobare pe loc, precum şi cel al creditelor pentru investiţii. Compania vizează, de asemenea, dezvoltarea unor parteneriate cu furnizori de tehnologie agricolă pentru punerea pe piaţă a unor finanţari avantajoase pentru fermieri.

Agricover Credit este prima instituţie financiară din România care oferă produse financiare exclusiv fermierilor din sectoarele vegetal şi zootehnic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb