Programului SEI - stimulează elevii să pună în practică cunoştinţele dobândite

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 aprilie 2007

În cadrul programului de conferinţe adresate profesorilor îndrumători, prof. Radu Jugureanu, AeL eContent Project Manager în cadrul SIVECO România, a susţinut o conferinţă referitoare la importanţa complementarităţii software-ului educaţional în construirea societăţii informaţionale. Cei peste 75 de profesori şi 50 de reprezentanţi ai Junior Achievement -Young Entreprise Europe prezenţi la conferinţă au fost impresionaţi de amploarea programului SEI -Sistem Educaţional Informatizat (programul naţional de informatizare a învăţământului preuniversitar) şi de soluţia de eLearning AeL cu ajutorul căreia, pe de o parte cadrele didactice din România îi stimulează pe elevi să experimenteze ceea ce învaţă şi să aplice în practică cunoştinţele dobândite şi, pe de altă parte, mult mai important, elevii învaţă.

De altfel, colaborarea dintre SIVECO România şi Junior Achievement România se bazează pe implicarea celor două organizaţii în susţinerea de proiecte educaţionale ce vizează dezvoltarea potenţialului tinerilor, recompensarea liberei iniţiative şi extinderea orizontului lor de acţiune în spaţiul european.

"Participarea la evenimente de o asemenea anvergură se înscrie în strategia noastră de a susţine programe educaţionale ce oferă tinerilor şansa de a obţine competenţe culturale, lingvistice, ştiinţifice şi informatice. Junior Achievement România a demonstrat încă o dată că înţelege dorinţa tinerilor de a se implica în proiecte serioase şi că este probabil una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale în spaţiul educaţional. Suntem onoraţi de acest parteneriat, personal sunt onorat că am avut ocazia de a împărtăşi cu colegii mei din Europa experienţa României în eLearning şi suntem decişi să construim împreună cu Junior Achievement proiecte educaţionale şi antreprenoriale care să devină cazuri de succes în spaţiul educaţional european", declară prof. Radu Jugureanu, responsabil pentru programe educaţionale în cadrul SIVECO România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb