Proiectoarele BenQ - distanţă mică de proiecţie cu rezoluţie XGA şi SVGA

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 decembrie 2008

BenQ este singurul producător global de proiectoare care pune la dispoziţia utilizatorilor modele cu distanţă mică de proiecţie, atât cu rezoluţie XGA cât şi cu rezoluţie SVGA. Tehnologia avansată de proiecţie de la distanţe mici (short throw) oferă beneficii uriaşe, nu doar din punctul de vedere al uşurinţei de utilizare, ci şi din cel al sănătăţii utilizatorului.

Utilizarea proiectoarelor cu tehnologie Short Throw pentru acasă - MP512ST - oferă versatilitate extraordinară în conectarea la consolele de jocuri; pentru domeniul educaţional - MP522ST pentru şcolile generale, MP771 pentru şcolile gimnaziale şi licee; pentru domeniul comercial - MP522ST pentru birouri şi săli de întâlnire de dimensiuni medii, MP512ST pentru birourile şi sălile de întâlnire mici; pentru afişaj public - MP771 pentru proiectarea de imagini în bănci, magazine de mari dimensiuni sau săli de muzee.

Proiectoarele Short Throw nu au nevoie de distanţe mari pentru a proiecta imagini de calitate şi de mari dimensiuni. Chiar şi în cazul sălilor de întâlnire mici sau al utilizării acasă, în apartament, nimeni nu trebuie să-şi facă griji în privinţa spaţiului. Dispozitivul poate fi plasat la o distanţă relativ mică de perete, aşa că cel care ţine prezentarea nu va proiecta umbre pe ecran şi nu trebuie să-şi protejeze ochii de puternicul fascicul luminos al proiectorului.

Proiectoarele cu tehnologie pentru proiecţia de la distanţe mici oferă imagini de mari dimensiuni fără a necesita un volum mare de spaţiu, sunt uşor de utilizat şi de întreţinut, oferind în acelaşi timp costuri operaţionale reduse.

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizorii de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologiile de convergenţă digitală şi de reţea. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, uşurinţă în utilizare şi tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de "Bringing Enjoyment and Quality to Life," incluzând proiectoare digitale, monitoare şi televizoare LCD, camere digitale, telefoane mobile, notebook-uri, dispozitive de stocare, media şi periferice (mausuri şi tastaturi). Veniturile din 2007 ale corporaţiei BenQ au depăşit 1.83 miliarde USD (venituri consolidate ale diviziilor de producţie şi de business pentru produsele marcă proprie).

Grupul BenQ este format în prezent din 12 companii care operează independent folosind resurse comune şi împărtăşesc aceleaşi sinergii de extindere. Veniturile din 2007 ale grupului BenQ au depăşit 26 miliarde USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb