Prologis închiriază 22.000 mp către syncreon, în Ungaria

E.D.
Companii #Imobiliare / 21 octombrie 2014

Prologis închiriază 22.000 mp către syncreon, în Ungaria

Prologis Inc, activant în sectorul imobilelor industriale, a anunţat astăzi că a efectuat a doua mare închiriere de pe piaţa din Ungaria în acest an, respectiv a închiriat 22.000 mp în cadrul Prologis Park Budapest-Gyal către syncreon Technology, o companie care furnizează servicii logistice integrate sectorului industrial global, arată compania într-un comunicat remis redacţiei.

"După o perioadă de consolidare şi un comportament prudent al clienţilor din Ungaria pe partea de cerere, asistăm acum la o creştere a cererii de spaţii logistice de înaltă calitate, bine poziţionate. Suntem mândri să semnăm al doilea mare contract de închiriere din această piaţă în acest an, după contractul semnat cu Schenker pentru o suprafaţă de 26.600 mp în cadrul Prologis Park Budapest-Sziget," a declarat László Kemenes, Vice President şi Country Manager, Prologis Ungaria & România. "Ne face o deosebită plăcere să îi urăm bun venit noului client în Prologis Park Budapest-Gyal şi îi dorim mult succes în acest nou spaţiu", a adăugat reprezentantul companiei.

Prologis Park Budapest-Gyál este un centru de distribuţie care cuprinde cinci clădiri totalizând peste 151.000 mp de spaţii de distribuţie şi birouri. Parcul industrial este situat la aproximativ 18 km sud-est de centrul oraşului Budapesta şi la 17 km vest de Aeroportul Internaţional Liszt Ferenc. Parcul se află în apropiere de autostrada M5 (care duce spre sud înspre Serbia şi România) şi joncţiunea dintre autostrăzile M5-M0.

Cu o prezenţă activă în cinci ţări din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia şi România) şi un portofoliu de peste 3,7 milioane mp, Prologis este lider mondial în furnizarea de spaţii logistice şi de distribuţie în Europa Centrală şi de Est (date valabile la 30 iunie 2014). La 30 iunie 2014, Prologis deţinea sau avea investiţii, integral sau prin co-investiţii, în proprietăţi şi proiecte de dezvoltare estimate în total la aproximativ 53 de milioane de metri pătraţi în 21 de ţări. Compania închiriază spaţii de distribuţie moderne unui număr de peste 4.700 de clienţi, care includ producători, retaileri, companii de transport, furnizori terţi de servicii logistice şi alte companii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb