"ProLogis" intra pe piata imobiliara din Orientul Mijlociu

Emilia Olesu
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 22 noiembrie 2007

"ProLogis" va dezvolta primul sau centru de distributie din Orientul Mijlociu, anunta un comunicat de presa al societatii. Compania a semnat un acord pentru conceperea si constructia unei cladiri de 74.100 mp în Dubai pentru Aramex, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii complete de transport din lume.

Noul spatiu destinat companiei "Aramex" este dezvoltat în "Dubai Logistics City" (DLC), un nou centru de logistica localizat la mai putin de 20 de minute de Portul Jebel Ali. Constructia centrului de distributie a fost deja demarata, iar finalizarea acestuia este programata pentru cea de-a doua jumatate a anului 2008.

Cercetam de peste un an oportunitatile de business din aceasta regiune si credem ca aceasta noua tranzactie din cadrul DLC ne ofera o ocazie excelenta de a demara operatiunile în Orientul Mijlociu", a declarat Jeff Schwartz, presedinte si CEO ProLogis.

DLC reprezinta prima faza a "Dubai World Central", o comunitate urbana de 140 kmp, cu finantare guvernamentala. Proiectul în valoare de 33 miliarde de dolari, aflat în constructie la o distanta de 40 de kilometri de actualul Aeroport International Dubai, va fi una dintre cele mai mari platforme logistice integrate multi-modale din lume, care va cuprinde DLC, viitorul Aeroport International "World Central" din Dubai si portul "Jebel Ali". Odata definitivata constructia, DLC va opera ca un centru de logistica pentru Orientul Mijlociu, India, Africa si Commom Wealth-ul Statelor Independente.

La rândul sau, Joseph Ghazal, prim vice-presedinte al "ProLogis" Orientul Mijlociu, a adaugat:

Noul acord cu Aramex, unul dintre cei mai mari furnizori de logistica pentru terti din aceasta regiune, reprezinta un prim pas important pentru strategia noastra de dezvoltare a unei platforme în Orientul Mijlociu. Ne asteptam sa ne dezvoltam afacerea prin încheierea unor contracte de constructie la cheie si contracte cu adaos procentual pentru dezvoltatori cu mari companii, multe dintre acestea multi-nationale, dar si prin realizarea unor tranzactii strategice cu terenuri din Emiratele Arabe Unite".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb