Protest de amploare în Capitală faţă de restricţiile anti-Covid

G.B
Miscellanea / 10 octombrie 2021

Protest de amploare în Capitală faţă de restricţiile anti-Covid

Restricţiile impuse de autorităţi i-au făcut pe protestatari să iasă din nou în stradă şi în această seară. După ce weekendul trecut în jur de 15.000 de oameni au ieşit la protest, se pare că cetăţenii au decis să repete acţiunea, potrivit România TV.

Protestatarii au început să se strângă în Piaţa Universităţii încă de pe la orele 16:00. Aceştia sunt revoltaţi că restrictiile impuse nu au adus schimbări în bine şi că le sunt încălcate drepturile.

Sute de jandarmi s-au mobilizat şi au împânzit străzile capitalei. Sediile ministerelor au fost încojurate de garduri, iar negociatorii fac apel la calm şi la respectarea restricţiilor.

Întrebaţi pentru ce protestează, manifestanţii au răspuns că paşaportul digital verde nu ar trebui introdus în spaţiile deschise şi închise şi reclamă şi testarea şi vaccinarea anti-Covid în şcoli.

Protestatarii au decis să iasă în stradă în perioada în care în ţara noastră, au fost înregistrate peste 14.000 de infectări zilnice cu Covid, iar spitalele nu mai reuşesc să facă faţă numărului uriaş de pacienţi. Secţiile de Terapie Intensivă ale spitalelor din ţară nu mai au paturi libere de multe zile, iar medicii atrag atenţia că situaţia se va înrăutăţi şi sistemul medical va intra în colaps.

Opinia Cititorului ( 27 )

  1. Legea Green Passului și a vaccinarii obligatorii, cetățenii vor ocupa clădirile! Politicienii răspunzători vor fi trimiși la plimbare! Pentru ca nu mai reprezintă poporul!

    1. Vor fi înlocuite! Cu televiziunile poporului!

      Colaboraționiștii vor fi chemați la judecată!

      Ca sa inteleg . Un anonim se erijeaza in autoritate suprema si ameninta parlamentul Romaniei . Vezi ca tu trimiti asta de pe un IP care poate fi usor detectat de autoritati , daca se obosesc sa te caute. Mai probabil este insa sa considere ca esti dus cu capul si o sa te ceri singur la Balaceanca .

      Alexutule, cand tu faceai exact acelasi lucru contra guvernului PSD si Dragnia, nu erai pasibil de puscarie? Sau tu luptai contra dreptatii? Mai ce natarau esti, tortionar fascist care aplauda directia catre o societate mizerabila. O sa plangi un pumni peste 30 de ani. Acum esti un pustiulica de 27 de ani. Nu stii nimic.

      Nu trebuie sa terorizeze populația! Printr-o lege nazista! A mai făcut-o Ceaușescu cu Marea Adunare Nationala! In plus, cineva voia sa facă cinste cu saci negri! Poate ca era determinat sa tragă in populație! E un IP la fel de ușor de aflat! Nu se știe, voia sa tragă cu gloanțe? Sa folosească vaccinul pe post de glonț? Cine pe cine amenința? Nu poți fi ales și apoi sa te întorci împotriva a 70% din populație! Unul e un terorist! Când Parlamentul nu mai reprezintă poporul, trebuie alegeri anticipate! In plus, e ceea ce se va întâmpla dacă se starneste poporul! Cu sacii negri, e o Amenințare de tip Terorist! Nu știu cine pe cine amenința!

      Cu vaccinul obligatoriu: terorism de stat!

      vai de curul vostru, natarailor

      vaccinul, baaaa, nu mai umpleti spitalele dementilor 

      Și bine!

      Pentru ca medicina e neperformantă! In plus, majoritatea populației crede ca TV-urile și politicienii au trădat! Majoritatea!

      eu am auzit ca autoritatile detecteaza gaozarii , ai grija , cu amenintarile !

    medicul Gabriel Diaconu

    "referitor la libertatea de miscare a vaccinatilor, eu insumi sunt vaccinat si am fost infectat cu Covid relativ recent, probabil ca autoritatile ar trebui sa revina asupra pasaportului de vaccinare si sa spuna ca la momentul la care ai facut doua doze / sau una pentru monodoza, poate ca este o idee buna sa renuntam la pasapoarte momentan si sa spunem ca doar dupa a treia doza de vaccin sau dupa rapelul pe care il faci la timp ai putea sa ai libertatea asta, pentru ca eficacitatea vaccinala dupa 5-6 luni scade si intr-adevar poti sa redevii infectios chiar daca ai un pericol de fatalitate mult mai mic decat o persoana nevaccinata." 

     

    Nu uitati, profilaxia inainte de toate. Igiena, masca, distantare si clatirea mucoaselor.

    Gabriel Diaconu spune ce spuneam si eu de cateva saptamani. Certificatul verde trebuie abolit. Este anti-stiintific si nu reflecta starea medicala infectioasa. 

    1. El soune altceva . Spune ca ar trebui emis dupa al 3 Lea vaccin , ca in Israel . Mie imi convine , l-am facut .

      "... si sa spunem ca doar dupa A TREIA doza de vaccin sau dupa rapelul pe care il faci la timp ai putea sa ai libertatea asta, pentru ca EFICACITATEA vaccinala dupa 5-6 luni SCADE si intr-adevar poti sa REDEVII infectios chiar daca ai un pericol de fatalitate MULT MAI MIC decat o persoana NEVACCINATA."

      Exact asta spuneai si tu de citeva saptamini?  

      Exprimarea corecta, in limba romana, este "exact asta SPUN si eu de citeva saptamini". Actiune in desfasurare, care continua. Exprimarea defectuoasa vine din LOGICA DEFECTUOASA. 

      Gabriel Diaconu spune ca certificatul verde trebuie REDEFINIT, nu ABOLIT.

      Stati dreaq in casa, bai cetatenilor suverani. Sau plecati in Rusia, la Putin, ca acolo e libertate. Acolo se moare doar cind cazi de la fereastra, esti medic si ai cabinetul la orice etaj 

      Bine ai venit pe Bursa. Respectivul individ este vestit pentru aruncarea de citate pe care nu le înțelege, punându-se în ipostaze care de care mai hazlii. A ajuns chiar la minunata concluzie că dacă te speli pe muci nu mai faci COVID.

      El sărăcuțul știe să citească dar nu poate discerne. Drept motiv pentru care a primit titlul "Debilul cu citate". 

      in comparatie cu unii spalati pe creier aici, spalarea pe maini e buna ca igiena generala.

      Subscriu. Hahalerele se spala pe maini. Ca igiena generala/

      Daca ar avea creier... dar au doar maini. 

    In jur de 1500 uichendul trecut. Si injur de Cîți uichendul ăsta?

    1. Nataraule, nu ne indoim ca ai efecte secundare de la vaccin daca in loc de 10 000 + de oameni, tu numeri 1500 saptamana trecuta. Saracule handicapat. Cere ajutor de la stat ca victima a vaccinului.

      Vezi , tu Daca ai fost acolo , stii mai bine . Sper ca tu ai stiut pentru ce ai manifestat . Ca fiecare cam manifesta pentru altceva .

      nu m-am uitat saptamana trecuta. azi am facut un efort sa gasesc Romania TV in grila de programe. nu cred ca au fost mai mult de 200 din imaginile difuzate. chiar "de amploare"

    ATENTIE indexul GO pe CHINA incepe sa cada pe termen scurt!

    China incepe sa dea impulsuri SEVERE de pornire in Razboi!!! 

    CHINA si RUSIA sunt pregatite (prin acumulari masive de AUR si Militarizare) de peste 20 de ani pentru pozibile conflicte. 

    China crede ca pune mana Taiwan si simultan agaseaza Japonia!!!! 

    Rusia alieaza Belarusul si il atata destabilizand tarile vecine!!! 

    In 10-20 de ani este dat sa inceapa un nou RAZBOI important pe GLOB! 

    Rusia si China au acumulate tensiuni ascendente maxime idologice perpetuate pe acest ciclul lung de crestere economica (chiar trend). 

    Valul Maxim pentru Rusia de productivitate din piramida populatiei cu varste intre 25-45 ani se pozitioneaza intre 2020 si 2030 (posibilitate maxima de desfasurare a unei actiuni militare inainte de caderea populatiei productive din trendul lung economic - dupa 2035) 

    Valul Maxim pentru China din piramida populatiei cu varste intre 25-45 ani se pozitioneaza tot intre 2020-2030!! 

    Cele doua Tari cu ideologii totalitare sunt pe ultima suta de metrii in exercitarea unor politici de repozitionare militara pe glob!!! 

    Sa nu uitam ca foarte multe NATII intra cu valul populatiei in depresie productiva pe trend (populatie batrana)!!! 

    Acelasi fenomen s-a repetat inainte de W1 si W2 ... tot cand dobanzile coborau pe trend, tehnologia accelera global, bondurile se afalu in bule severe. 

    in W1 au fost ca pondere batrani!!! si sisteme invechite in W2 s-a vazut cum ponderea populatiei tinera a echilibrat balanta. 

    am o banuiala ce monezile virtuale vor fii la mare cautare de catre bancile centrale (pentru a deplasa rapid etc forme monetare de capital rapid pe glob). 

    semnat comenturi "cretine" 

    1. prin acumulari de AUR :)) bine zis. eu am inteles ca albania coopereaza cu iranul si vor detona bomba in papua noua guinee. dirijata de la sofia cu ajutorul unei drone concepute de SRI. problema Romaniei nu este ca nu are paturi la ATI, ci ca nu are paturi la Spitalul 9

      Calomnie! aia din Papua se mananca intre ei, altfel sunt pashnici! Albania cu Paeaguay vor ocupa Tzara de Foc

    Pai cum sa nu iasa in strada? Marti sunt disponibile 100 de paturi la ATI in Pipera

    Antivacciniști pot avea libertatea să creadă sau nu în vaccin !

    Dar nu au dreptul să sperie să influențeze populația ! 

    Fac o crimă , este o boală f contagioasă !

    Politica medicală se face Numai de cadrele medicale ! 

    foarte putini demonstranti, restul romanilor sint lingai in partide, gabori,jandarmi si soldati....gata la primul semnal al guvernantilor sa ucida romanii care macane. Precum militienii din Bucuresti si Brasov au omorit oameni si crimele sint ingropate de Sistem iar gaborii lucreaza in Politie linistiti. Jumatate din demonstranti sint servicii asa ca totul este in zadar. Traim de fapt intr un lagar cu arest la domiciliu si cu falimentarea afacerilor private.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb