Protest spontan la Spitalul Judeţean Timişoara

F.B.
Miscellanea / 28 noiembrie 2019

Victor Costache (sursă foto: Twitter)

Victor Costache (sursă foto: Twitter)

Aproximativ o sută de angajaţi ai Spitalului Judeţean Timişoara au protestat timp de aproximativ o oră pe treptele de la intrarea în instituţie, după ce au aflat că ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a decis înlocuirea din funcţia de manager a medicului Marius Craina cu Raul Pătraşcu, un tânăr care a fost consilier de stat în domeniul politicilor de sănătate în Cabinetul Cioloş.

Cei aproximativ o sută de angajaţi ai Spitalului Judeţean Timişoara care au protestat, joi, sunt de la toate secţiile din unitatea medicală. Au întrerupt lucrul la ora 10.00 şi timp de o oră au ieşit pe treptele de la intrarea în spital, nemulţumiţi de anunţul schimbării managerului, după aproape cinci ani.

Angajaţii condamnă graba cu care liberalii l-au înlocuit pe managerul spitalului, în condiţiile în care, sub conducerea lui, Spitalul Judeţean a cunoscut cea mai amplă operaţiune de modernizare, fiind aproape în totalitate reabilitat.

Ei au transmis şi o scrisoare ministrului Victor Costache în care îi menţionează o parte din realizările lui Craina.

Protestul a durat aproximativ o oră, însă agajaţii sunt decişi să iasă în faţa spitalului să-şi manifeste nemultumirea cel puţin trei zile consecutiv.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a decis înlocuirea din funcţia de manager a medicului Marius Craina cu Raul Pătraşcu, un tânăr care a fost consilier de stat în domeniul politicilor de sănătate în Cabinetul Cioloş.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Suntem incapabili sa schimbam aceasta clasa politica plina de Hoti si Mafioti. Vine PNL-ul si face același schimbări ca si PSD-ul. Care este diferenta? Mda ... nu exista diferențe intre cele doua partide, doar în 2012 se pupau intre ei in USL. Schimbam fara concurs, ii puneam pe ai nostri ca sunt mai buni ca ai lor. Asa se lauda ei singuri. In final pierdem noi cetatenii. Partidele politice nu au auzit de concurs, ei stiu doar nimiri de partid. Din nou ne intrebam unde sunt procurori, Diicot, DNA, si alte strucuturi care ar trebui sa ne apere de acesti Hoti si Mafioti.

    Craina a primit bani PSD si a luat ce angajatul din spital nu a vazut. Adica vreti sa-mi spuneti ca spitalul nu avea lipsa de nimic ? Toti angajatii nu aud strigatele pacientilor zi de zi cind vin cu diferite medicatii necesare tratamentului ?

    Ca vin ai nostri si pleaca ai nostri iar noi strigam ca prostii, eu pot sa inteleg dar ei de ce nu ? 

    Sa strige in fata la parlament toata ziua: HOTILOR

    Acolo e tot ce se fura in tara asta. 

    A venit dreapta, liber la greve. Chiar asa? Daca PNL nu- i intimidează degeaba au câștigat puterea

    Absolut tot ce se petrece e cu dedicatie ... In loc sa lasi in profesionist sa isi faca treaba, ma refer la modul general, mereu e schimbat functie dupa fiecare alegeri, fie parliamentare, prezidentiale. Busoi trebuie sa faca rost de bani, se vor cheltui milioane pe "achizitii de aparatura" in lunile urmatoare... Retineti acest lucru si vb in primavara!!! In plus, interesul lui Busoi e si spatiul de la intrare, unde-au fost privati ce plateau 2ron/mp chirie iar "grosul" mergea unde trebuie in alte domnii ale celor ce-au condus spitalul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb