Provident Financial România a investit peste 100 milioane euro, în cinci ani de activitate

Ziarul BURSA #Companii / 27 octombrie 2011

Provident Financial România, parte a grupului britanic International Personal Finance, a reluat în 2011 extinderea operaţiunilor, prin deschiderea a patru birouri noi, în Suceava, Botoşani, Alba-Iulia şi Turda, iar inves-tiţiile totale derulate în cei 5 ani de activitate depăşesc 100 milioane euro.

"În 2011, principalele obiective de business ale Provident Financial România au fost extinderea controlată a operaţiunilor în zone noi şi, implicit, creşterea portofoliului de clienţi şi a calităţii creditelor. Astfel, în trimestrul al treilea din acest an, numărul de clienţi s-a majorat cu 21%, iar volumul creditelor emise a crescut cu 17% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2010", se arată într-un comunicat al companiei de credite de consum.

Compania a înregistrat în trimestrul trei al acestui an un profit operaţional brut conform standardelor internaţionale de raportare financiară (IFRS) de 1,26 milioane de euro. Potrivit datelor din raportul financiar al grupului, profitul înainte de taxe a crescut în primele trei trimestre din acest an la 1,1 milioane de lire sterline, de la 0,2 milioane lire sterline în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Grupul IPF a anunţat pentru trimestrul trei din acest an o creştere a numărului de clienţi cu 10% faţă de aceeaşi perioadă din 2010, la peste 2,3 milioane de clienţi. Valoarea împrumuturilor emise la nivel de grup a crescut cu 13%, la 243,8 milioane de euro, în timp ce profitul brut conform IFRS a fost de 31 de milioane de euro.

Potrivit raportului pe 2010 al grupului britanic, Provident Financial România a avut anul trecut un profit înainte de taxe de 1,7 milioane de lire sterline (1,9 milioane euro), comparativ cu o pierdere de 2,4 mi-lioane de lire sterline în 2009. Veniturile companiei au crescut în perioada analizată cu 41%, de la 35,8 milioane de lire sterline la 50,5 milioane de lire sterline.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb