Prysmian lansează un plan inovativ de stimulare pentru angajaţi

G.D.
Companii / 22 noiembrie 2022

Prysmian lansează un plan inovativ de stimulare pentru angajaţi

Prysmian Group lansează BE IN, o acţiune inovativă de recompensare a angajaţilor, prin împărţirea profitului în acţiuni ale companiei, ce vizează peste 25.000 de angajaţi ai companiei din 35 de ţări, conform unui comunicat remis redacţiei. După ce a fost aprobat cu o foarte mare majoritate în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, Planul va fi implementat în următorii trei ani şi prevede alocarea a maximum 3.000.000 de acţiuni.

Potrivit sursei citate, în România, Prysmian îşi reafirmă angajamentul pentru toţi lucrătorii fabricilor sale, acordând un bonus de aproximativ 2700 de lei în acţiuni, pentru a lupta împotriva circumstanţelor economice extraordinare din 2022 şi al nivelului inflaţiei înregistrat în ţară. Pentru a-şi consolida şi mai mult planul de lungă durată şi devotamentul faţă de forţa de muncă din România, în cadrul programului de pionierat BE IN, aceşti angajaţi au posibilitatea de a primi un bonus de fidelitate de aceeaşi sumă enumerată mai sus în acţiuni dacă angajatul păstrează acţiunile timp de 12 luni.

Mai mult, obiectivul principal al planului este de a împărtăşi crearea de valoare pe care Grupul o va putea genera în următorii ani cu o bază mare de angajaţi, reprezentată în principal de muncitori calificaţi. Planul are, de asemenea, ambiţia de a consolida angajamentul şi sentimentul de apartenenţă al angajaţilor Grupului, promovând participarea lor stabilă la capitalul social al Companiei.

"Suntem alături de angajaţii noştri din fabrică şi le înţelegem nevoile fiecăruia dintre ei. Pentru aceasta am decis acordarea acestor bonusuri sub formă de acţiuni, fapt care implică practic muncitorii în activitatea companiei noastre.

Mai mult, dacă aceste acţiuni vor fi păstrate şi nu vor fi răscumpărate în termen de 12 luni, valoarea acestora se va dubla prin intermediul bonusului de loialitate.

Ne dorim ca angajaţii noştri să fie parte din cultura companiei şi astfel să generăm împreună valoarea adăugată a companiei noastre", a declarat Giampaolo Verrati, Director HR al Prysmian România.

Acest plan de distribuire a acţiunilor către angajaţi este conceput pentru a aduce beneficii suplimentare în mod specific lucrătorilor din fabrică prin dezvoltarea creării de valoare, atenuarea inflaţiei şi consolidarea remuneraţiei variabile printr-un angajament sporit şi investiţii în performanţa companiei, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb