PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

D.Ţ.
Politică / 23 iunie 2021

PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu

Miercuri, prim-vicepreşedintele partidului Sorin Grindeanu a anunţat că PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Grindeanu a afirmat că Guvernul actual este un dezastru pentru români şi pentru firmele româneşti şi şi-a exprimat speranţa ca, spre binele României, moţiunea să treacă, informează News.ro.

Grindeanu a declarat: "am depus moţiunea de cenzură", urmând să mulţumească partenerilor sociali, care au contribuit cu propuneri la textul documentului. El a susţinut că "Guvernul actual este un dezastru pentru români şi pentru firnele româneşti", iar PNRR este un dezastru.

Acesta a adăugat că "au fost înghetaţe pensiile, au fost înghetaţie salariile, au fost îngheţate alocaţiile, iar pe partea cealaltă, în PNRR, vedem doar reforme catastrofale pentru România şi bani foarte mulţi pentru clientela lor politică.'' Politicianul nu a ezitat să adauge că ,,românii, în aceste luni, au sărăcit şi doar în mintea premierului Cîţu românii o duc mai bine. Aproape s-au dublat facturile la energie, preţul pe litrul de benzină a ajuns la şase lei, 70% dintre români spun în acest moment că România merge într-o direcţie greşită. Sperăm că printre cei 70% să se găsească şi parlamentari ai actualei coaliţiei de guvernare care să voteze".

El a mai precizat că PSD contează şi pe voturile AUR pentru moţiune. În încheiere, Grindeanu a reiterat că Alexandru Rafila este propunerea PSD pentru postul de premier.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. CAND EU SPUN CA AU RAMAS CU MILIOANELE IN TARA ASTA , STIU EU CE SPUN !!! CE VOR INDIVIZII ASTIA , DE FAPT ??? SA AJUNGA DIN NOU LA GUVERNARE , SI SA ARUNCE CU BANII TARII , IN STANGA SI IN DREAPTA , DUPA MODELUL : LU-ATI BA , CA E DE LA MINE !!! NU UITATI !!! EU V-AM DAT BANII !!! DE PARCA AR FI , BANII LOR DIN BUZUNAR !!! TREBUIE TRIPLATE , ALOCATIILE COPIILOR !!! TREBUIE MARITE , SALARIILE MEDICILOR , CA IAU PUTIN SARACII !!! ATUNCI , O SA SE RASCOALE CELELALTE PATURI DIN MINUNATUL SECTOR BUGETAR !!! POLITISTII-MILITIENI , O SA URLE CA VOR SI EI , SUB AMENINTAREA CA O SA-I LASE PE INFRACTORI SA FURE , SI SA-SI FACA DE CAP !!! [ SA NE DATI BANI , CA DE NUUUU ...... ] !!! O SA NAVALEASCA DIN SPATE , URLAND ISTERIC , PROFESORII : PAI CE , NOI SANTEM MAI PROSTI ??? INCHIDEM ANUL SCOLAR , LIBERALI TICALOSI !!! DATI-NE BANI , CA DE NU ...... SI TOT ASA , SI TOT ASA !!! NU-I PASA NIMANUI DE FAPTUL CA BUGETUL TARII E LIMITAT , ATATA E PATURA , DE UNDE SA IEI BANI MAI MULTI ??? DUPA AIA , O SA INCEAPA SA TIPE PROCURORII , JUDECATORII , GREFIERII , SI RESTUL BANDEI LOR DE LEPADATURI DIN DOMENIU , CA SANT SARACI-LIPITI , SI CA N-AU DUPA CE BEA APA !!! SA NE DATI BANI , CA LA AIA-LALTI , LE-ATI DAT !!! SI UITE ASA , ROMANIA SE V-A DUCE DRACULUI PE TOBOGAN , IN INCETARE DE PLATI !!! NICI O GRIJE SA NU VA FACETI , CA SE V-A DESCOPERI SI VINOVATUL !!! CINE ??? GUVERNATORUL BNR , MUGUR ISARESCU !!! CICA EL , V-A FI DE VINA !!! DE CE ??? FIINDCA NU E PATRIOT , SI NU A FOLOSIT REZERVA NATIONALA , CA SA STABILIZEZE CURSUL LEULUI !!! E DE NOAPTEA MINTII , NU-I ASA ??? ASTA SE V-A INTAMPLA , CAND V-OR REVENI LA GUVERNARE COMUNISTII !!! CA EI AU MANA FOARTE LARGA CU SECTORUL DE STAT !!! CA ACOLO SA AFLA PLANTATE , NEAMURILE , AMANTELE SI CE MAI AU EI !!! IN BIROURI CALDUTE , SI SCUTITE DE MUNCA FIZICA !!! SECTORUL PRIVAT N-ARE DECAT SA MOARA !!! SA SE DESCURCE !!! EI , NU SANT ROMANIA !!! NU , NU , NU !!! EI SANT CAPITALISTII !!! DUCA-SE PE PUSTII , LA EI ACASA !!! NOI SANTEM ROMANI !!! CAM ASA JUDECA PSD-ul !!! STATI , SA VINA VINA OLGUTA , MINISTRU DE FINANTE !!! IN 6 LUNI - 9 LUNI , NU MAI RAMANE NIMIC IN URMA EI !!! NICI UN BAN !!! EU , ASTA I-ASI INTREBA : A-TI VRUT CAPITALISM , TOVARASILOR ??? ATUNCI LASATI CA , IN ROMANIA SA FIE CAPITALISM !!! NU RISIPITI BANII TARII , IN MILIOANE DE POMENI !!! NU DATI LA NIMENI , NICI UN LEUT !!! FIECARE SA SE DESCURCE CUM POATE !!! ASTA E CAPITALISMUL ADEVARAT !!! NU REUSESTI INTR-UN LOC , TE ORIENTEZI IN ALTUL , SI TOT ASA !!! TE ZBATI , TE LUPTI !!! VIATA E O LUPTA , IN OCCIDENT SI IN AMERICA !!! ASTA NU VRETI VOI , SA INTELEGETI !!! DIN PACATE , PRECUM SE VEDE , ROMANIA A RAMAS O TARA COMUNISTA , CU MENTALITATE COMUNISTA !!! SA N-I SE DEA !!! POMANA , DACA SE POATE !!! PAI , CE CAPITALISM E ASTA ?????????

    1. Saracii pdl adica pnl usr udmr isti nu au bani ,sau nu mai au banii ca a furat tot ce se putea fura cum dracu se termina banii numai cand vin panaramele de dreapta la putere,au venit cu sira spinarii lipita de burta acum toti sunt impanati ,buni de taiat la Craciun

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb