PSD anunţă moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor

M.A.
Politică / 21 noiembrie 2019

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

PSD va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, anunţul fiind făcut de liderul PSD, Viorica Dăncilă, informează News.ro.

"La începutul săptămânii viitoare, vom depune o moţiune simplă pentru domnul Cîţu în Senatul României, având în vedere creşterea euro, creştere care îi afectează pe români", a declarat Dăncilă la Antena 3.

Aceasta este prima moţiune care vizează un ministru al Guvernului Orban.

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat săptămâna trecută, în prima sa conferinţă de presă ca ministru, că, în ultimii trei ani, economia României a fost condusă după două bugete, după modelul Al Capone, că totul a fost premeditat şi a anunţat că va sesiza instituţiile abilitate. El a estimat că deficitul este de peste 4%. Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici a răspuns acuzaţiilor lui Cîţu, spunând că este Al Capone "aşa cum domnul Cîţu este şeful FBI" şi acuzându-l că "nu ştie să citească un buget". Teodorovici l-a acuzat pe Cîţu că prin declaraţiile sale a adus leul la un minim istoric.

"Cîţu a reuşit ca leul să fie la un minim istoric, iar efectele se vor regăsi în economie. Fac apel la domnul Orban, domnul Cîţu să se abţină de la ieşirile publice, pentru că nu fac decât să se reflecte în economie", a afirmat Teodorovici.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Madam'.... 1. cursul euro (stabilirea)lui nu intra in atributiile MF. 2. dezechilibrele care duc la cresterea euro, sunt facute de voi, ignorantilor si tradatorilor de neam si tara...

    (1) +(2) => PSD la groapa de gunoi a istoriei Romaniei (!) 

    1. Nu intra in atributii, dar il poate influenta. Cand tu spui ca statul e in prapastie si ca nu mai ai ce sa faci ca sa opresti apocalipsa (chiar si prin absurd sa spunem ca ar fi asa), tot ce faci e sa iti tai singur craca de sub picioare.

      Trebuia sa depuna sesizare si sa se hotarasca in instanta, nu sa dea din gura mult si prost, cu efecte negative pt toata lumea. 

      Eu cred ca avocatul poporului trebuie sa dea in judecata parlamentul pentru arestarea tuturor parlamentarilor pentru tradare, furt din banii publici s.a.m.d.

      Iar daca instanta suprema mai exista fizic la eliberarea hotaririi atunci putem spune ca statul nu e in prapastie. In rest eu traiesc apocalipsa in fiecare zi in Romania. 

    Dacă ieșirile publice ale lui Catu se reflecta în economie, ordonanță 114 unde se reflecta mai d.nul Teo.?

    1. Bancile au pierdut 13% din profit anul asta, bani ce se regasesc in bugetul statului.

      Muncitorii in constructii au venituri mai mari, unde e problema cu OUG 114?

      A, ca au influentat bursa si multi oameni au pierdut, inclusiv eu? Da, aia ar trebui sa faca macar obiectul unui dosar penal. 

    Cere cap limpede : scoate gunoiul de sub preș VS omerta.

    1. A scrie codificat pentru PSD e bine. Eu nu inteleg unde e motiunea buna. Cursul de schimb nu are legatura cu politica decit atunci cind este contra intereselor financiare globale de subjugare a economiei romanesti. Atunci poate ai vrut sa scrii omerta. Si despre gunoi sa stii ca l-am dus, nu mai este acolo pentru ca am un cap limpede si sint ecologist.

    Playboi teo versus politia sexuala. Cum sa explice fostu despre actualu ministru relatia lor ? Sint in ceata total. Si mai la urma vreau si eu sa-ntreb: cind o sa pice bulgarele de sare de acolo de sus de pe soba ????

    Scăderea valorii leului și creșterea deficitului sunt efectele guvernării dezastruoase a PSD având-o pe Veorica prim ministru, care a dus lmplicit la scadere economica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb