PSD prezintă "Cartea neagră a guvernării liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie să plece"

A.B.
Miscellanea / 9 august 2020

PSD prezintă "Cartea neagră a guvernării liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie să plece"

Reprezentanţii PSD prezintă "Cartea neagră a guvernării liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie să plece", senatorul Robert Cazanciuc spunând că acest document va sta la baza moţiunii de cenzură pe care PSD o va depune. "El prezintă cronologic momentele-cheie în combaterea epidemiei, ratate însă de guvernul Orban, precum şi măsurile, pe fiecare domeniu în parte, care ar fi trebuit luate pentru ca România să nu se afle astăzi în această situaţie gravă", a afirmat el, transmite News.ro

"Guvernul PNL a scăpat total situaţia de sub control. Datele ultimelor săptămâni arată că au eşuat în gestionarea pandemiei. Numărul cazurilor confirmate a crescut într-un ritm alarmant. Au eşuat în relansarea economiei, planul de relansare economică a rămas tot la stadiul de proiect, nimic concret. Au eşuat în îndeplinirea promisiunilor făcute faţă de români (...)", a susţinut Robert Cazanciuc, duminică, într-o conferinţă de presă.

El a spus că acestea sunt rezultatele unui guvern interesat doar de alegeri şi de "câştig rapid pentru clientela de partid".

"Avem o ţară în derivă, condusă de un guvern cu zero credibilitate şi mai ales cu zero rezultate. E clar că România nu mai poate continua aşa. PSD nu va permite ca România să se prăbuşească sub povara incompetenţei şi a cleptocraţiei liberale. Am anunţat deja intenţia PSD de a depune moţiune de cenzură împotriva acestui guvern. Astăzi facem primul pas şi prezentăm Cartea neagră a guvernării liberale, suma motivelor pentru care guvernul PNL trebuie să plece. Documentul elaborat de specialiştii PSD din departamentele partidului, parlamentari şi europarlamentari, va sta la baza moţiunii de cenzură. El prezintă cronologic momentele-cheie în combaterea epidemiei, ratate însă de guvernul Orban, precum şi măsurile, pe fiecare domeniu în parte, care ar fi trebuit luate pentru ca România să nu se afle astăzi în această situaţie gravă", a afirmat Cazanciuc.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Domnule Cazanciuc ar trebui sa prezentati prima data cartea deosebit de tragica a administrari P.S.D. AL ULTIMILOR APROAPE 30 DE ANI in care ati condus ROMANIA pt., a ajunge printre ultimile tari din U.E. cu veniturile ,sanatateasi nivelul scolarizari.

    1. DOMNULE CAZANCIUC.Puteti sa prezentati cate carti de diferite culoari doriti dumneavoastra cei de la PSD.La ce se intampla azi in ROMANIA si ce se intampla cu VIETILE ROMANILOR aveti o vina la fel de mare ca a celor din CLANUL PNL.Cine oare i-a adus la putere pe acesti IMOPSTORI care conduc azi ROMANIA,nu cumva PSD.?Cine le-a VOTAT toate LEGILE ABERANTE,PSD nu.Dupa ce DRAGNEA a fost bagat la PUSCARIE,toata CONDUCEREA PSD in CORPORE,l-au INFIERAT pe acesta cu MANIE PROLETARA,uitand ca DRAGNEA v-a adus pe MAJORITATEA in PARLAMENT si la conducerea Romaniei.Tara,intrase in CRESTERE ECONOMICA,SALARIILE si PENSIILE au CRESCUT,TARA parca INVIASE,insa OCULTA din INTERIOR(chiar si cea din PSD} la ordinul OCULTEI din EXTERIOR l-au EXECUTAT la fel ca pe ADRIAN NASTASE pentru niste presupuse fapte de CORUPTIE in timp ce AZI,PNListii,DISTRUG TARA prin FURT MASIV,Romanii sunt SOMERI cu MILIOANELE,cei care sunt DECEDATI de COVID,nu sunt dati FAMILIILOR daca nu sunt deacord sa fie declarati MORTI de COVID.Ba mai mult,conform unei declaratii a unui cunoscut DOCTOR,azi,la PUTERE sunt ei DOCTORII.Tara,a stat inchisa cu ROMANI cu tot ca la SING-SING cu promisiune ca celor care ne conduc si doctorilor ca le trebuie sa castige timp pentru a lupta cu succes cu epidemia. AZI,TARA este in HAOS,ROMANII mor pe capete,iar VINOVATII sunt ROMANII care nu mai doresc sa fie bagati la PUSCARIE.Asta in timp ce PSD,asteapta ca PNL sa scada in SONDAJE.Dar daca TARA se duce de RAPA,peste ce o sa mai GUVERNEZE PSD.Ba mai mult,ca sa nu zica ROMANII ca PSD nu tine cu ei,veniti cu ABURELI ca o sa dati jos acest guvern,dar nu acum ci,la SFANTU ASTEAPTA. SPUNEA CIOLACU ca,pe data de 14 august o sa depuneti o MOTIUNE de CENZURA. Intreb,la care 14 august,2025 cumva.?

      Ai uitat sa ceri o statuie pentru Dragnea.

      Esti absolut imbecil!

      Nu ma pun la mintea unor prosti care au ochii acoperiti cu banderole negre ca si SSistii lui HITLER.!

    O carte neagră, ca tine!,la cum ați luat toți banii din companiile de stat poate peste 2 mld.€ si le-ați băgat în salarii că să castigati voturi,pe când băi Cazanciuc?

    Esti atât de subiectiv in aprecieri,prost informat, încât mă întreb dacă ai facut facultatea pe bune.

    Nu sunt intimidat de Cv ul tău! 

    1. Prosti ca tine fara facultati sau cu ele facute pe la particulari ca si liceul lui MOBUTU,nu pot sa inteleaga ce este o facultate. Voi,credeti ca facultatea este ceva facultativ. Asa ca daca taceai,filozof ramaneai.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb