Purificatoarele SHARP cu Plasmacluster ionizează aerul direct în încăpere, nu în aparat

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii / 10 martie 2020

Purificatoarele SHARP cu Plasmacluster ionizează aerul direct în încăpere, nu în aparat

Poluarea îşi spune cu-vântul tot mai mult, cu precădere în oraşele mari, unde aerul devine din ce în ce mai greu de respirat, sistemele de alertă din Capitală fiind mai mereu pe "roşu". Acest lucru îngreunează aerisirea locuinţelor şi, astfel, tradiţionala aerisire zilnică nu mai este o soluţie.

Întrucât s-au confruntat mult timp cu problema poluării masive, japonezii au pus la punct o tehnologie - Plasmacluster Ion - care purifică aerul având la bază principiul ionizării. Această tehnologie este implementată pe purificatoarele de aer SHARP, frigidere şi alte aparate electrocasnice.

Astfel, purificatoarele SHARP cu Plasmacluster Ion par să fie soluţia pentru îmbunătăţirea calităţii aerului din incinte, ionizarea şi curăţarea aerului realizându-e direct în încăpere, nu în interiorul aparatului.

Fie că vorbim despre apartamente, case, grădiniţe, şcoli sau birouri, una dintre cele mai eficiente metode pentru rezolvarea acestor probleme este instalarea unui purificator de aer. Purificatoarele de aer cu tehnologia japoneză Palsmacluster sunt sisteme proiectate să rezolve problemele de calitate a aerului în încăperi. Purificatoarele cu Plasmacluster folosesc "nori" de ioni pentru neutralizarea particulelor "neprietenoase" din atmosferă.

Specialiştii susţin că purificatoarele SHARP sunt singurele echipamente din piaţă de acest tip care realizează purificarea aerul prin ionizare, direct în atmosfera încăperii în care sunt aşezate, nu în interiorul dis-pozitivului. Tehnologia Plasmaclus-ter din interiorul unui purificator eliberează în aer ioni pozitivi şi negativi, în concentraţii foarte mari. Ionii se ataşează de toţi poluanţii din aer, extrăgând hidrogenul din aceştia şi, astfel, poluanţii sunt neutralizaţi.

Experţii din domeniu spun că atunci când achiziţionăm un astfel de produs este important să ţinem cont de factori precum tipurile de particule pe care le purifică, nivelul de zgomot, consumul de energie, volumul de aer purificat şi filtrele HEPA. De asemenea, este foarte important ca aparatul să aibă şi funcţie de umidifcare, pentru a rezolva şi problema aerului uscat.

De asemenea, trebuie avut în vedere costul filtrelor. La unele aparate din piaţă, acesta ajunge, în timp, să fie mai mari decât costul aparatului. La toate purificatoarele SHARP, filtrele sunt garantate zece ani, dacă întreţinerea se face conform manualului.

Purificatorul poate fi lăsat să func-ţioneze în timpul somnului sau pe durata zilei, menţinând un nivel confortabil şi optim al aerului din cameră, precum şi umiditatea, susţin specialiştii, precizând că purificatoarele Sharp au un nivel de zgomot foarte scăzut, de 48 de decibeli.

Pe lângă anihilarea mirosurilor neplăcute şi reducerea numărului de particule dăunătoare, datorită funcţiei de ionizare, ţinut oriunde în cameră, purificatorul poate curăţa chiar şi aerul de sub canapea sau din şifonier, dacă lasăm uşile deschise.

Produsele au filtrele HEPA, rezis-tente până la doi ani, dar dacă vor fi întreţinute conform manualului de utilizare a produsului, ele îşi vor menţine durata de funcţionare o perioadă mai îndelungată.

Purificatorul KC-D40EUB are o capacitate a rezervorului de 2,5 litri, menţinând, astfel, umiditatea aerului în cameră între 55% şi 65%, procent recomandat pentru corpul uman. Purificatorul Sharp are o funcţie care concentrează fluxul Plasmacluster pe o zonă spot, putând fi împrospătate hainele, încălţămintea sport, dar şi covoarele sau lenjeria de pat.

Unul dintre produsele Sharp de acest gen este purificatorul de aer cu Plasmacluster KC-G50EUH - una din variantele propuse de companie cu putere mare de purificare, recomandat pentru grădinţe, săli de clasă, birouri, dar şi pentru acasă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb