Putin anunţă că 700.000 de militari ruşi luptă în Ucraina

F.D.
Internaţional / 15 iunie

Putin anunţă că 700.000 de militari ruşi luptă în Ucraina

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat vineri că aproximativ 700.000 de militari ruşi participă în prezent la ofensiva din Ucraina, relatează France Presse.

''Avem aproape 700.000 bărbaţi în zona operaţiunii militare speciale'', a declarat Putin într-o întâlnire televizată cu soldaţi decoraţi pentru faptele lor de arme, folosind termenul oficial pe care Moscova îl utilizează pentru agresiunea neprovocată lansată în februarie 2022 contra Ucrainei.

În decembrie, preşedintele rus a menţionat că 617.000 de militari ruşi sunt implicaţi în ofensiva din Ucraina.

Rusia nu a evocat pierderile sale umane pe frontul din Ucraina. Cel mai recent bilanţ, datând din septembrie 2022, era de 5.937 de soldaţi ruşi căzuţi pe front.

Însă numărul avansat de analişti independenţi şi de serviciile de informaţii occidentale pentru aceste pierderi se ridică la cel puţin câteva zeci de mii de morţi.

De partea sa, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a estimat pierderile militare ale ţării sale la 31.000 de morţi.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. tot putler a spus ca au 5000 de morti /luna, plus raniti.

    acum vrea cease fire, ca vede ca e groasa rau pt ruzzia. vin f16, Ucraina a inceput sa loveasca targheturi militare in ruzzia, ucrainienii sunt aproape de a face propria "glide bomb", 

    dobanda bancii nationale a rusiei e 16% si vor sa o creasca in vara, deci ma gandesc cat e inflatia , guvernul spune 8%, dar nimeni nu-ti da dobanda 16% la inflatie de 8% ca nu-i tampit, saptamanal arde o rafinarie , o fabrica, au ramas fara 24% din capacitatea de rafinare petrol etc.  

    indicele moex rusia in ruble e sub nivelul de la inceperea razboiului in 2022, rubla e 11 centi de la 16 centi inainte de razboi, nu mai spun ca in 15 ani a scazut de la 43 de centi la 11. deci tot inainte, ca rusii pana la ruina totala.

    1. prima pierdere pt perla rusiei, Gazprom, in ultimii 25 de ani, -6,5 miliarde euro, vand gaz si petrol sub pretul de cost.

      Fertilizant natural!

      Da,corect ,poate de asta i-au ieșit 700000! I-a adunat și pe aia morți și pe aia dispăruți! Asa da,iese la socoteala!

    aveti amabilitatea si publicati mesajele

    Deci Putler a inceput "Military Special Operation" cu 120000 de mujici si doi ani mai tarziu, in urma "succesurilor" a ajuns la 700000 de mujici..."totul decurge conform planului", Shoigu si Gherasimov o pot confirma:-)

    1. Confidențial. În CSAT se va aproba donarea către ucraineni a unui sistem Patriot plus un bonus. Întărirea apărării cu tine, Trolache și Putlerica de la com. 1.

      Eu ca doctorul vostru, mi-am dat acordul de principiu. Nu mai vreau contraofensive în rezerva voastră de la Obregia :)) 

      Tu esti ala de la "Oficiul bratelor de munca":-)...ai furat un stetoscop si acum si acum chiar te crezi "doctor" la tine la Obregia:-)

      Trolache, să nu încerci să sari gardul. E electrificat.

      Fii cuminte, că altfel îți pun vesta antiglont :))

      Știi la ce mă refer. 

    deocamdata nu poate trece de armata ucrainei

    .Amenintarea cu arma nucleara este doar o fantosa ruseasca .Nici bine nu apuca sa armeze sistemele nucleare si ele vor fi distruse instantaneu .Va imaginati ce ar insemna distrugerea la baza a acestor capacitati nucleare pe teritoriul sovietic

    .Sistemele nucleare aflate pe submarinele atomice sunt si ele tinte dar „capitanii ”acestor submarine nu se pot transforma in „kamikaze” ei stiind foarte bine ca nu ar mai avea unde sa se intoarca daca razboiul nuclear apare si daca ei lanseaza astfel de rachete .. Dispar instantaneu toate bazele de lansare ale submarinelor .

    Capitanii acestor submarine nucleare nu vor lansa in veci rachetele stiind foarte bine ca daca o fac nu mai au unde se intoarce .

    rusia vrea sa ia accesul la apa… ucrainei…

    s c c r e t 

    Câtă carne de tun? Oare acest oligofren handicapat câți ruși va mai trimite să moară în Ucraina? Oricum Rusia a pierdut războiul. Iar psihopatul de Putin va trebui să recunoască acest fapt întrucât economia Rusiei nu mai are resurse pentru continuarea războiului.

    1. INCA nu a pierdut dar nici n-a castigat. si cand esti vicecampioana mondiala la fotbal , si joci cu , sa zicem Romania, iar dupa 2 reprize e tot egal, cine a pierdut de fapt?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb