Putin transmite armatei că trebuie să pună capăt bombardamentelor dinspre teritoriul ucrainean asupra regiunilor ruseşti

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 1 februarie 2023

Putin transmite armatei că trebuie să pună capăt bombardamentelor dinspre teritoriul ucrainean asupra regiunilor ruseşti

Preşedintele rus Vladimir Putin cere miercuri armatei ruse să nu mai bombardeze regiuni ruseşti, de pe teritoriul Ucrainei, în urma cărora mulţi oameni au rămas fără case şi fără curent, infromează news.ro.

El a cerut acest lucru într-o reuniune guvernamentală pe tema distrugerii unor locuinţe şi infrastructuri în sud-vestul Rusiei, la frontiera cu Ucraina.

"Bineînţeles că sarcina prioritară este eliminarea posibilităţii însăşi de a bombarda. Dar asta e treaba departamentului militar", a tunat Putin, citat pe site-ul Kremlinului.

Ucraina nu revendică atacuri pe teritoriul Rusiei, dar dă vina pe "karma", din cauza invaziei ruse, după ce armata rusă a ras de pe suprafaţa pământului mai multe localităţi şi a ţintit sistematic infrastructura energetică ucraineană, lăsând adesea civilii fără lumină, apă şi căldură, în toiul iernii.

Putin a precizat că au fost distruse sau avariate locuinţe în regiunile ruse Belgorod, Briansk şi Kursk, dar şi în Crimeea, pe care a anexat-o în 2014.

Civili sunt afectaţi de probleme "foarte acute" şi sunt necesare reparaţii şi compensaţii, a subliniat liderul de la Kremlin.

"Mulţi oameni s-au trezit într-o situaţie dificilă, şi-au pierdut casele, au fost nevoiţi să se mute la rude în reşedinţe temporare, să sufere întreruperi ale alimentării cu apă, căldură şi electricitate", a denunţăat el.

Prin aceste declaraţi, Putin semnalează fristrarea Moscovei faţă de frecvenţa unor atacuri în sudul Rusiei, care au vizat diverse instalaţii, inclusiv substaţii electrice şi depozite de armament şi carburant.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. KARMA

    Ofensiva lui putin in ukraina seamana cu cea a lui hitler in ardeni in decembrie 1944 . Va avea aceeas soarta . Concluzia ? Putin este un dictaor criminal iar adimistratia de la kremlin este una corupta si criminala . Vicoria ukrainenilor ii va trezi la realiate.

    1. Lasa sa se lupte intre ei tovarase, pana dispar de tot.

    Dupa aproape un an de zile de la inceputul invaziei, strapul Putin in sfarsit realizeaza ca bombele, obuzele si rachetele rusesti omoara si populatia rusa din Ucraina, fara discriminare.

    Sa presupunem ca pana la urma va castiga si va reusi sa obtina acele teritorii. Dar oare cum va reusi sa le administreze? Doar prin forta si teroare? Ca de dragoste nu mai poate fi vorba! Tancurile rusesti nu au fost primite cu mare drag, cu paine si sare...si cu multe flori nici macar acum un an. 

    1. Hm ca sa vezi de ce nu are ursul coada.

      In acele teritorii pe care le revendica Rusia , se pare ca 80% sunt de etnie rusa! Probabil de aceea au facut " operatiunea speciala". Si sigur aceasta are legatura si cu faptul ca ucrainienii au bombardat (!?) acele zone in 2014-2015, ca rezultat fiind si rezolutia ONU de condamnare.In ceea ce priveste drepturile minoritatilor, nici ucrainienii nu sunt usa de biserica....

      Acele teritorii ar trebui cedate rusiei. Si daca Ucraina le recupereaza, sa zicem tot ramane problema ce faci cu etnicii rusi care te urasc si te impusca?

      CORECTARE. Cu privire la minoritati, ucrainenii nu sunt DELOC usa de biserica. (Vezi si minorit romaneasca, mai ales din Crimeea 2014). Howgh!

      In ce teritorii (regiuni) din Ucraina revendicate de Rusia sunt 80% de etnie rusa?

      donbass si crimeea

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb