PwC România promovează şapte directori în practicile de Consultanţă fiscală şi juridică, Audit şi Consultanţă pentru Afaceri

V.G.
Companii / 16 august 2022

PwC România promovează şapte directori în practicile de Consultanţă fiscală şi juridică, Audit şi Consultanţă pentru Afaceri

PwC România anunţă că, începând cu 1 septembrie, promovează şapte directori în cadrul serviciilor de Consultanţă fiscală şi juridică, Audit şi Consultanţă în Tehnologie, potrivit unui comunicat transmis astăzi redacţiei.

Conform sursei citate, Cristina Păduraru şi Iulian-Tiberiu Panfiloiu devin directori în cadrul serviciilor de Consultanţă fiscală şi juridică, Gabriela Marinete, Dana Lucanu şi Victor Sasu directori în Audit, Rareş Stănescu va fi director în practica de Consultanţă pentru Afaceri - Tehnologie, iar Alexandru Munteanu director în cadrul OGC (Office of General Counsel - Legal) din Europa Centrală şi de Est (ECE).

"Îi felicit pe colegii noştri pentru acest pas foarte important în cariera lor care le confirmă calităţile deosebite şi contribuţia valoroasă la consolidarea practicilor noastre şi mă bucur că împreună reuşim să oferim noi oportunităţi de dezvoltare şi recunoaştere profesională în toate liniile de servicii", a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România şi Moldova.

Cristina Păduraru este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Ea s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, în septembrie 2012, iar domeniile sale de expertiză includ dreptul comercial şi cel al societăţilor comerciale cât şi fuziuni şi achiziţii.

Iulian-Tiberiu Panfiloiu s-a alăturat echipei PwC în anul 2012 şi va fi director în cadrul departamentului de Impozite Directe. De-a lungul timpului, el a fost implicat în multe proiecte de consultanţă fiscală, inclusiv due diligence, structurări achiziţii, fuziuni şi divizări, etc., pentru clienţi din diferite domenii de activitate. Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Iulian este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România şi deţine certificarea ADIT, emisă de Institutul Autorizat de Fiscalitate din Marea Britanie.

Cu o experienţă de peste 12 ani în proiecte de audit financiar şi consultanţă contabilă, Dana Lucanu s-a alăturat PwC în 2014 şi lucrează în cadrul practicii de Pieţe de Capital şi Servicii de Consultanţă Contabilă (CMAAS) din România. Este specializată în consultanţa privind standardele de raportare financiară IFRS, pregătirea manualelor de contabilitate, precum şi asistenţă pentru clienţi privind responsabilitatea socială corporativă. Este absolventă a Facultăţii de Relaţii Comerciale Financiar Bancare Interne şi Internaţionale din cadrul Universităţii Româno-Americane din Bucureşti şi a unui master în gestiunea şi auditul afacerilor şi deţine certificarea ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).

Gabriela Marinete lucrează în PwC din anul 2005 şi coordonează activitatea mai multor echipe din cadrul departamentului de Audit, având o experienţă vastă în audit statutar şi audituri în conformitate cu IFRS pentru companii din diverse sectoare. În perioada 2010-2012, a fost detaşată ca manager în cadrul biroului PwC Auckland (Noua Zeelandă). Gabriela este absolventă a facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi este membră a Asociaţiei Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi, parte a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), din anul 2009.

Victor Sasu s-a alăturat echipei PwC în 2007 în cadrul departamentului de audit, cu focus pe sectoarele bancar, leasing şi asigurări. Specializarea sa principală este cea bancară, iar în ultimii şase ani a condus echipe de audit la cele mai mari două bănci din România. În afară de alte audituri la bănci de dimensiuni medii şi mai mici, a facilitat angajamente non-audit, inclusiv AQR-uri, due diligence, consultanţă contabilă şi traininguri tehnice, deservind în total peste 12 bănci din România de-a lungul carierei sale. Este, de asemenea, auditor autorizat în România. 

Rareş Stănescu face parte din echipa de Consultanţă în Tehnologie a PwC România, ocupându-se de identificarea şi implementarea tehnologiilor de automatizare inteligente pentru clienţii companiei. Cu peste 12 ani de experienţă în proiecte IT, Rareş a lucrat pentru clienţi din România, Cehia şi Marea Britanie. Este absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, fiind specializat în inginerie electrică şi ingineria sistemelor de control.

Alexandru Munteanu are aproape 20 de ani de experienţă profesională în domeniul juridic, dintre care peste 15 ani în cadrul PwC. Pe parcursul carierei sale în PwC, a avut diverse roluri şi responsabilităţi, inclusiv în calitate de şef local al practicii de TLS în Moldova. Din 2016, coordonează echipa OGC (Office of General Counsel - Legal) responsabilă pentru România şi Moldova. De asemenea, deţine mai multe funcţii regionale în domeniul Anti-Trust, concurenţă şi încheierea de contracte cu instituţii financiare internaţionale şi este co-lider al grupului de conformitate cu reglementări din ECE. Are un doctorat în drept şi este ofiţer certificat pentru protecţia datelor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. oameni tristi si storsi.

    munci de noapte si de week-end. 

    concedii ratate (zeci!). 

    deprimant.

    m-a ferit Dumnezeu sa ajung epave existentiale ca ei.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb