Radu Georgescu: "Gecad" îşi va dubla business-ul anul viitor

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii / 10 decembrie 2008

Grupul Gecad se află într-o poziţie ce îi va permite ca anul viitor să-şi dubleze business-ul, a afirmat, ieri, după o conferinţă, de presă, preşedintele companiei, Radu Georgescu. Întrebat pe ce îşi bazează afirmaţia, Radu Georgescu a menţionat că, în contextul crizei, grupul pe care îl conduce se va orienta spre câteva oportunităţi de piaţă, una dintre acestea fiind, de exemplu, vânzările on-line. "Se ştie că, în perioadă de criză, vânzările on-line merg mai bine decât cele off-line", a subliniat el, citat de Agerpres. De asemenea, pe lângă export, compania se va orienta spre acele produse şi servicii care vor ajuta la scăderea costurilor.

"Până acum ce vindea cel mai bine? Cuvintele , , . Dacă până acum vindeam gadget-uri, acum vom vinde produse care îl vor ajuta pe cumpărător să aibă costuri mai mici", a spus Radu Georgescu.

El a precizat că, încă de acum opt luni, şi-a dat seama că se prefigurează o criză şi a luat toate măsurile necesare pentru ca firma pe care o conduce să traverseze cu bine această perioadă. "Noi avem un plan, recunoscând ceea ce urma să se întâmple. Am stabilit măsurile necesare şi tratăm criza ca pe o foarte mare oportunitate şi pentru a înţelege unde se mută valorile", a spus el. Din punctul de vedere al companiei pe care o conduce, Radu Georgescu a subliniat că nu vede criza, deoarece numărul clienţilor săi creşte lunar, iar problema cash-ului nu există, însă, "se uită în jur şi înţelege problema", întrucât, din statistici, reiese că "industria software se duce în jos".

"Noi adăugăm 200 de clienţi lunar şi stăm pe o ladă de cash, dar noi am recunoscut în urmă cu opt luni care sunt ţintele spre care ne vom îndrepta. În contextul actual, mesajul este: ", a subliniat preşedintele Gecad, adăugând că, în opinia sa, "ignoranţa este mai periculoasă decât spaima".

În context, el a explicat că firma Avangate, parte a Grupului Gecad şi care oferă vânzări de servicii on-line companiilor din toată lumea, a înregistrat o scădere medie pe client de 20 la sută în ultimele 2-3 luni, în condiţiile în care aceasta are peste două milioane de clienţi.

Radu Georgescu a participat la o conferinţă de presă organizată de Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii (ANIS), pe tema "Sunt companiile IT româ­neşti afectate de criză?". Preşedintele Gecad este vicepreşedinte al ANIS.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb