RADU OPREA, PSD: "Miniştrii nu pot veni la audierile pentru buget"

G.B
Politică / 21 decembrie 2021

Radu Oprea

Radu Oprea

Miniştrii nu mai pot veni la audierile din comisiile de specialitate pentru legea bugetului de stat, programate la ora 14.00, pentru că nu mai au cum să intre în Parlament, a afirmat senatorul PSD Radu Oprea. Toate intrările şi ieşirile instituţiei sunt blocate de SPP, după ce zeci de protestatari AUR au forţat intrarea în curtea Parlamentului, încercând să intre în clădire, potrivit Digi24.

Conform calendarului adoptat în şedinţa Birourilor permanente, parlamentarii au avut termen până la ora 12.00 pentru a depune amendamente la proiectele bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2022.

De la ora 14.00 era programată începerea dezbaterii bugetelor în comisiile parlamentare, urmând ca joi să fi avut loc discuţiile şi votul în plen.

Radu Oprea, senator PSD: "Ar fi trebuit să începem la ora 14.00 audierile în comisiile de specialitate pentru legea bugetului de stat. Deja se depun amendamentele, ar fi trebuit să începem acest lucru astfel încât până joi să şi reuşim să votăm bugetul de stat pe 2022.

Practic, chiar vorbeam cu cei din comisia de buget de la Senat, că nu văd efectiv cum s-ar putea desfăşura această activitate astfel, cu toate intrările şi ieşirile închise. Reprezentanţii instituţiilor şi ai ministerelor care ar fi trebuit să ajungă la aceste audieri, nu văd cum ar putea să o facă. Nu ştiu cum am putea să ne desfăşură activitatea astăzi.

La grupul senatorilor PSD lumea este îngrijorată, dar nu speriată de ceea ce se întâmplă, deşi pe geamurile de la noi se văd foarte aproape cei care sunt chiar în faţa intrării principale a Senatului.

Eu nu am văzut manifestare violentă din partea lor, în sensul de a vandaliza maşini, dar nu este nici în regulă faptul că activitatea este complet blocată şi faptul că au putut să intre în curte fără o aprobare din partea celor care ar fi trebuit să asigure paza acestei instituţii".

Circulaţia este blocată la Palatul Parlamentului, după ce aproximativ 1.000 de oameni, care nu au autorizaţie să protesteze, au ieşit în stradă pentru a cere parlamentarilor să nu adopte certificatul verde. Circa 100 dintre aceştia au reuşit să intre în curtea Parlamentului, motiv pentru care SPP a blocat intrările în clădire.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb