Radu Răşinar, noul preşedinte al Local American Working Group

Elena Deacu
Companii / 10 iunie 2015

Radu Răşinar, noul preşedinte al Local American Working Group

Radu Răşinar, Director General AstraZeneca pentru Europa de Sud-Est, a fost ales noul preşedinte al asociaţiei Local American Working Group.

Din conducerea asociaţiei mai fac parte Gabor Sztaniszlav, Country Manager Amgen, care ocupă funcţia de Vicepreşedinte şi Fabrizio Giombini, Country Manager Merck Sharp & Dohme, care ocupă poziţia de Secretar General.

"Local American Working Group îşi propune să joace un rol decisiv în promovarea inovării medicale şi tocmai de aceea, obiectivul meu în calitate de preşedinte este de a lucra cât mai aproape de instituţiile statului pentru a găsi cele mai bune soluţii în vederea dezvoltării sistemului de sănătate. Considerăm că aceste soluţii trebuie să răspundă nevoilor pacienţilor atât în ceea ce priveşte accesul la tratament, dar şi referitor la transparenţa şi libertatea informaţiei, atât de necesare unui sistem sanitar care se află în plină reformă", a declarat noul Preşedinte LAWG.

Radu Răşinar este de profesie medic şi are o vastă experienţă în industria farmaceutică, atât în România, cât şi la nivel internaţional, în ţări din Europa şi Asia. În România, a lucrat ca manager în cadrul departamentului de marketing al companiei Eli Lilly şi ulterior, a ocupat funcţia de Country Manager al aceleiaşi companii, timp de doi ani. Din anul 2009 se află la conducerea AstraZeneca România.

Noul preşedinte LAWG a fost desemnat în cadrul unei întâlniri organizate la sediul Ambasadei Americane din Bucureşti. Prezentă la întâlnire, Stephanie Boscaino, Ofiţerul Economic al Ambasadei, a adăugat:

"Ambasada Statelor Unite ale Americii sprijină eforturile LAWG de a promova sustenabilitatea, transparenţa şi predictibilitatea pentru companiile farmaceutice active în sectorul sănătăţii din România",

În perioada 2014 - 2015, conducerea asociaţiei a fost asigurată de Gabor Sztaniszlav, Country Manager Amgen.

Local American Working Group reuneşte companiile inovatoare, producătoare de medicamente prezente în România, cu capital majoritar american. Asociaţia a fost înfiinţată în 2010, cu sprijinul organizaţiei Pharmaceutical Research and Manufacturers of America (PhRMA) şi are 10 membri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb