Raiffeisen Bank propune schimbarea perspectivei în banking şi invită la "Banking 1:1"

G.D.
Bănci-Asigurări / 28 martie 2023

Raiffeisen Bank propune schimbarea perspectivei în banking şi invită la "Banking 1:1"

Raiffeisen Bank lansează "Banking 1:1", un mod personal şi interactiv de a construi un plan financiar, împreună cu clienţii, prin inovaţia Raiffeisen Bank: Smart Finance, conform unui comunicat remis redacţiei. Dezvoltată de echipa locală condusă de Monica Udrescu, Director Executiv Canale de Vânzare, aplicaţia va oferi suport experţilor Raiffeisen Bank care au la dispoziţie tablete mobile, cu ajutorul cărora pot realiza un plan financiar personalizat.

Potrivit sursei citate, în urma unui dialog simplu, expertul băncii poate oferi soluţii personalizate. Informaţii despre planurile, nevoile şi dorinţele clientului discutate 1:1 cu reprezentantul nostru sunt introduse în aplicaţia interactivă Smart Finance, care generează un plan financiar personalizat.

Acest serviciu nu presupune nici un cost şi vine fără nici o obligaţie de cumpărare a altor produse bancare. Tradiţional, băncile ofereau acest tip de servicii celor cu venituri foarte mari, în cadrul Private Banking. De altfel, Andra Ion, managerul diviziei de Planificare Financiară Personală şi Private Banking, şi echipa sa, oferă activ expertiza lor în dezvoltarea aplicaţiei Smart Finance. Ca orice produs digital, aplicaţia este dezvoltată cu feedback-ul a peste 172.000 de clienţi şi a experţilor noştri care o folosesc. Vom continua să învăţăm din fiecare feedback şi să o îmbunătăţim constant. Echipele noastre deja au început dezvoltarea unei soluţii asemănătoare şi pentru afaceri. Tehnologia înseamnă doar suport, experţii noştri sunt cheia pentru discuţii cu clienţii despre problemele lor reale.

"Ne bazăm pe reprezentanţii noştri, pe expertiza lor financiară susţinută de soluţii digitale - ca inovaţia Smart Finance, dezvoltată în timp record de echipa românească de produs. Am făcut această investiţie, ca parte din strategia noastră de democratizare a planificării financiare pentru toţi românii. Am convingerea că acest proiect va propune un nou mod de a face banking.

Suntem azi o bancă solidă, care are încrederea a milioane de clienţi, cu un indicator de recomandare record şi în creştere. Datorită rezultatelor noastre, a poziţiei bune de lichiditate şi capitalizare, putem să ne angajăm, confortabil şi pe termen lung, la o investiţie semnificativă. Facem asta pentru un viitor financiar mai bine gestionat pentru fiecare dintre clienţii noştri", a spus Zdenek Romanek, Preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank România.

Realizată cu convingerea că "Poţi face mai multe cu banii tăi dacă ai un plan financiar construit cu şi pentru tine", campania "Banking 1:1" te invită să te adresezi unui expert financiar Raiffeisen Bank, care te va ghida în realizarea unui plan financiar personalizat, potrivit nevoilor şi veniturilor tale, cu informaţii financiare practice, utile şi uşor de înţeles, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. nein, danke!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb