Ramboll şi-a mărit spaţiul de birouri din Phoenicia BC la 1.300 mp

V.B.
Companii #Imobiliare / 16 iunie 2014

Ramboll şi-a mărit spaţiul de birouri din Phoenicia BC la 1.300 mp

Compania Ramboll şi-a extins suprafaţa închiriată în clădirea Phoenicia BC, din zona bucureşteană Unirii-Alba Iulia, la 1.300 mp, tranzacţia fiind realizată prin intermediul ESOP, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting l CORFAC International, a declarat: "În Bucureşti, anul trecut expansiunile în sedii existente au crescut ca volum, dar şi ca pondere: au însumat o suprafaţă totală de 19.601 mp, cu 5% mai mult ca în anul anterior, iar ca pondere au reprezentat aproape o cincime din totalul suprafeţei de birouri ce au făcut obiectul unor contracte de reînnoire. Acest lucru înseamnă că în medie pentru fiecare contract reînnoit, spaţiul a crescut cu 20% în suprafaţă. Şi 2014 se anunţă un an bun pentru expansiuni în sedii existente, numai în primul trimestru fiind înregistrată o suprafaţă totală de 7.369 mp, ceea ce reprezintă 12% din totalul activităţii de tranzacţionare, dublu faţă de ponderea înregistrată pentru anul 2013".

Phoenicia BC este amplasată în zona Unirii-Alba Iulia din Capitală şi este o construcţie nouă, cu 8 etaje şi finisaje de calitate superioară. Phoenicia BC are în total o suprafaţă închiriabilă de 13 mii mp, fiind dotată cu 4 lifturi, cablare date-voce, sistem de climatizare şi pază permanentă.

Ca facilităţi, complexul din care face parte clădirea de birouri dispune de clinică de întreţinere, bistro şi aparthotel în apropiere.

La nivel internaţional, Ramboll Group oferă consultanţă complexă, prin dezvoltarea de activităţi în domeniile ingineriei de mediu şi apelor, management şi IT şi are aproximativ 10 mii de angajaţi, dispuşi în peste 200 de birouri din 21 de ţări. După o experienţă de 12 ani în managementul proiectelor din ţara noastră, Ramboll Group a decis, în 2005, înfiinţarea unei structuri permanente de reprezentare - Ramboll România. La începutul acestui an, Grupul Ramboll a achiziţionat compania Blom Romania, specializată în servicii de inginerie geospaţială, de cadastru, măsurători de teren, cartografiere digitală, fotogrametrie şi planificare urbană. Prin această achiziţie, a fost creat Ramboll South East Europe, cu 100 angajaţi permanenţi în România, care, printre alte servicii, oferă consultanţă în mediu pentru 6 mari companii de utilităţi din judeţele Hunedoara, Braşov, Oradea, Constanţa, Arad şi Dolj. Cele două companii vor fuziona în acest an.

ESOP este o firmă de consultanţă imobiliară ce lucrează de 12 ani pe piaţa birourilor şi pe cea rezidenţială. Din 2013, ESOP activează în asociere cu alianţa de companii imobiliare antreprenoriale CORFAC International - Corporate Facility Advisors. CORFAC International oferă servicii imobiliare cu o acoperire în 61 de locuri din America de Nord şi în peste 65 de alte ţări pe plan mondial. Compania încheie peste 8.500 de tranzacţii anual, cuprinzând 55 milioane mp şi evaluate la peste 5,2 miliarde dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb