Rasdaq Preţul acţiunilor "Agricover" Buzău a cîştigat 11,63%

R.U.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 17 ianuarie 2004

Valoarea totală a tranzacţiilor efectuate ieri pe piaţa Rasdaq a fost de 32 miliarde de lei, dintre care 29,7 miliarde reprezintă contravaloarea a două oferte publice de preluare încheiate vineri şi decontate luni. Este vorba de oferta de preluare a societăţii "Ana Imep" din Piteşti (29,1 miliarde de lei) şi oferta de preluare de la "Farmacom" Braşov (0,639 miliarde de lei).

"Agricover" Buzău (COWB)

Anunţarea de către societate că îşi va răscumpăra o parte din acţiunile proprii la un preţ de maxim 15.000 lei/acţiune a ţinut şi luni interesul investitorilor faţă de aceste acţiuni la un nivel ridicat. Brokerii precizează că pe parcursul şedinţei de tranzacţionare de ieri, un număr de patru investitori mari au cumpărat titluri COWB la preţuri cuprinse între 3.000 lei şi 3.500 lei/acţiune. Cursul mediu s-a situat la nivelul de 3.228 lei/titlu şi a fost cu 11,63% mai mare decît cursul mediu de vineri.

"Socep" Constanţa (SOCP)

În cadrul şedinţei de ieri, la prima categorie a pieţei Rasdaq, cea mai mare lichiditate a fost inregistrată de acţiunile SOCP, acestea fiind transferate în număr de 17.026. Valoarea tranzacţiilor perfectate s-a situat la un nivel redus, de numai 27,9 milioane de lei. Preţul mediu a fost de 1.641 lei/acţiune, cu 1,31% mai mic decît preţul mediu din şedinţa de vineri. Societatea a raportat săptămîna trecută rezultatele economico-financiare aferente primului semestru 2004, în creştere semnificativă faţă de anul precedent.

"Romlux" Tîrgovişte (ROLU)

Cu un volum de tranzacţionare de 214.454 acţiuni, societatea "Romlux" s-a situat ieri în fruntea topului întocmit în funcţie de lichiditatea înregistrată. Compania are ca obiect de activitatea fabricarea corpurilor de iluminat şi este controlată de "Broadhurst Investment". Cursul a variat ieri între 260 lei şi 280 lei/acţiune, nivelul său mediu fiind de 277 lei/titlu, cu 8,74% mai mare decît preţul mediu de vineri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb