Razor deschide la Londra primul magazin de gaming din Europa

A.I.
Companii / 25 noiembrie 2019

Razor deschide la Londra primul magazin de gaming din Europa

Primul magazin RazorStore din Europa, deschis recent în capitala Marii Britanii, se bucură de un spaţiu de peste 343 de metri pătraţi, fiind cel mai mare RazerStore deschis până acum. Magazinul din Londra reprezintă cel mai important punct al prezenţei Razer în retail la nivel global, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

"Încurajaţi de popularitatea şi succesul magazinelor RazerStore, am vrut să aducem această experienţă şi în Europa," a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul şi CEO-ul Razer. "Datorită vadului turistic imens, a diversităţii de populaţie şi a rolului creativ ocupat în industria jocurilor video, Londra reprezintă locul ideal pentru a deschide primul magazin Razer din Europa", continuă CEO-ul companiei.

Potrivit aceluiaşi comunicat, RazorStore din Londra promite să îşi surprindă fanii si pasionaţii de gameing cu tehnologie si gadgeturi de ultima generaţie, oferindu-le o experinţă cu adevărat gamificată.

RazerStore Londra, construit în parteneriat cu liderii domeniului tehnologic şi ai industriei retail, promite să le ofere fanilor pasionaţi de gaming şi de divertisment, o experinţă de shopping interactivă.

Noul magazin foloseşte materiale de construcţii de ultimă generaţie, ecrane digitale şi sisteme inteligente de iluminare arhitecturală. Nelipsite sunt şi cele mai avansate echipamente de gaming, sporturi electronice, divertisment digital şi de streaming.

Scopul RazerStore Londra este acela de a satisface nevoile tuturor categoriilor de utilizatori. Amenajat fiind pe două etaje, magazinul permite accesul la toate produsele Razer, de la spaţii dedicate pentru căşti şi mouse-uri, până la tastaturi şi mouse mats. Produsele din popularele game Mercurz şi Quartz vor putea fi achiziţionate de către vizitatori, dar aceştia vor avea şi posibilitatea de a descoperi întreaga gamă de sisteme Razer Blade. Pe lângă accesoriile mobile şi echipamentul de streaming, fanii vor putea alege şi dintr-o gamă variată de articole vestimentare, RazerStore London dorindu-se a fi destinaţia perfectă pentru orice gamer, indiferent de preferinţele sale.

Magazinul din Londra dispune şi de o zonă destinată testării produselor, unde vizitatorii pot pune la încercare gadgeturile pe cele mai populare jocuri ale momentului. Sistemul de iluminare a magazinului emulează iluminarea RGB Razer Chroma, adaptându-se şi reacţionând la acţiunile jucătorilor. Ecranele de pe pereţi vor afişa pe lângă informaţiile despre produse, momente memorabile din jocuri, scene spectaculoase din meciurile de sporturi electronice şi stream-uri în direct, oferind astfel vizitatorilor o experienţă captivantă.

La parterul magazinului se pot găsi trei zone dedicate testării produselor, o cameră de streaming complet echipată cu trei staţii de console dedicate meciurilor amicale, o zonă dedicată jocurilor în reţea, echipată cu zece staţii de joacă şi o zonă dedicată comentatorilor.

RazerStore London îşi deshide uşile pentru publicul larg pe 14 decembrie 2019. Cei dornici să participe la acest eveniment se pot aduna începând cu ora 07:00 GMT. Printre activităţile pregătite se numără tombole, competiţii şi nenumărate surprize menite să uşureze aşteptarea până la momentul deschiderii oficiale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb