RĂZVAN MARIN: "Cred că Ajax sună bine"

L.I.
Sport / 27 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Mijlocaşul Răzvan Marin a declarat, ieri, că nu ştie nimic de vehiculatul său transfer de la Standard Liege la Ajax Amsterdam, dar consideră că gruparea olandeză reprezintă un mare club european şi că suma de transfer prezentată de presă, de 12 milioane de euro, ar fi corectă, scrie News.ro.

"Nu ştiu nimic, aştept să mă întorc la echipa mea de club şi probabil săptămâna aceasta voi afla şi eu mai multe detalii. Băieţii toţi au venit la mine, dar le-am transmis şi lor că deocamdată nu ştiu nimic. Cred că Ajax sună bine, e un club important din Europa, un club mare, care a produs tot timpul jucători de valoare şi a trimis jucători pe la toate echipele de top. O să vedem ce se va întâmpla. Sincer, chiar nu am apucat să vorbesc cu nimeni despre acest subiect, nici nu m-a interesat foarte tare, am avut meciuri cu echipa naţională, am vrut să fiu concentrat pentru meciul de astăzi, aveam nevoie neapărată de o victorie. Suma de 12 milioane este una corectă, am avut doi ani de zile constanţi la Standard şi tot timpul am spus că momentan mă concenterz doar acolo, vineri am primul meci în play-off",a declarat Marin, după meciul România - Insulele Feroe, scor 4-1, potrivit agenţiei.

Mijlocaşul român al echipei Standard Liege, Răzvan Marin, este aproape de un transfer la Ajax Amsterdam, unde este considerat succesorul lui Frenkie De Jong, mai relatează News.ro.

Potrivit De Telegraaf, citat de presa belgiană, Ajax a ajuns la un acord cu Standard pentru transferul lui Marin pentru suma de 12 milioane de euro. Românul ar urma să semneze un contract pe cinci sezoane. În acest sezon, Marin a disputat 37 de meciuri pentru Standard şi a marcat cinci goluri, mai informează presa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb