REACŢIE DUPĂ CONTROALELE AUTORITĂŢII DE PROTECŢIE A CONSUMATORILOR:  Intercontinental contestă sancţiunile impuse de ANPC

G.D.
Companii / 25 mai 2022

Intercontinental contestă sancţiunile impuse de ANPC

În urma comunicatului ANPC din data de 23 Mai 2022, privind controalele efectuate de către această instituţie la Compania Hotelieră Intercontinental România S.A., reasigurăm publicul şi oaspeţii noştri de serviciile hoteliere de calitate, conform unui comunicat remis redacţiei. Hotelul a avut şi are în acest moment toate măsurile necesare şi de siguranţă şi va continua să asigure servicii de 5 stele pentru a răspunde exigenţelor tuturor oaspeţilor.

Potrivit sursei citate, situaţia prezentată către public şi media de către ANPC nu reprezintă modul în care se desfăşoară activitatea noastră în mod curent. Considerăm că este exagerată şi nedreaptă, şi căutăm cauza reală a acestor acţiuni nejuste la adresa companiei noastre. Am contestat toate procesele-verbale emise de către ANPC.

Suntem deschişi propunerilor constructive venite din partea autorităţilor de control, pentru a ne îmbunătăţi standardele de calitate, dar respingem cu fermitate abuzurile administrative. Toate recomandările propuse în urma inspecţiilor au fost aplicate de îndată de societatea noastră, şi solicităm public ANCP să ridice restricţiile impuse.

Contestăm cu fermitate propunerea de închidere a bucătăriei, a celor 20 de camere şi a Centrului Spa ca fiind neproporţională cu rezultatele ultimelor inspecţii şi a situaţiei de fapt.

Reamintim că la începutul anului am demarat un amplu proiect de modernizare al acestui simbol al oraşului Bucureşti, prevăzut cu un buget de 21 milioane de euro şi care va fi finalizat în 2024.

Oaspeţii noştri apreciază de peste 50 de ani experienţele alături de noi, poziţionând hotelul nostru printre alegerile favorite pentru cazări şi evenimente. Regretăm profund că reputaţia pentru servicii excelente ne este contestată, dar reasigurăm toţi oaspeţii noştri de buna desfăşurare a activitătii, în condiţii de maximă siguranţă, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Motivati angajatii hotelului.

    Cu bani, nu cu promisiuni. 

    Trebuie inchis hotelul...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb