Realworld Systems se extinde pe piaţa din SUA prin achiziţia FCSI

R.S.
Companii / 4 septembrie

Bogdan Hebean, CEO Realworld Systems

Bogdan Hebean, CEO Realworld Systems

Realworld Systems anunţă achiziţia unei participaţii majoritare de 75% în compania americană Field Consulting and Services, Inc. (FCSI), un furnizor recunoscut de soluţii customizate pentru platforma Smallworld, care deserveşte operatori de telecomunicaţii şi electricitate în Statele Unite ale Americii. Această tranzacţie marchează un pas important în strategia Realworld Systems de a-şi extinde prezenţa pe piaţa din SUA, grupul estimând că noua filială va genera anul viitor cel puţin 10% din veniturile totale, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Preluarea FCSI reprezintă un prim-pas de o dimensiune extraordinară în dezvoltarea Realworld Systems, iar faptul că putem construi pe baza solidă creată deja de Mark Field şi echipa sa ne asigură o continuitate firească, dar amplificată de resursele şi expertiza noastră la nivel global. La Realworld Systems, punem accentul pe oameni, iar unul dintre factorii care au motivat această achiziţie a fost însăşi calitatea umană a managementului FCSI. Urmărim să construim, treptat, pe piaţa din Statele Unite ale Americii, unde avem convingerea că vom aduce valoare adăugată prin soluţiile noastre de integrare, inteligenţă operaţională şi automatizare", a declarat Bogdan Hebean, CEO Realworld Systems, potrivit comuicatului.

Tranzacţia se va finaliza până la sfârşitul anului 2024, după încheierea procesului de due diligence deja iniţiat, perioadă în care se vor pune inclusiv bazele unui plan de integrare a proprietăţii intelectuale, ca parte din achiziţie.

"Suntem încântaţi să ne alăturăm Realworld Systems şi să devenim parte dintr-o echipă globală de profesionişti dedicaţi. Ştiu că această tranziţie va atrage noi oportunităţi pentru FCSI, încât am siguranţa că putem aduce «la aceeaşi masă» eforturi şi perspective comune orientate spre evoluţia ambelor companii", a adăugat Mark Field, Partner Developer în cadrul Field Consulting & Services, Inc.

Realworld Systems îşi va continua strategia de extindere pe pieţele internaţionale în perioada următoare, cu scopul de a-şi consolida prezenţa la nivel global. În acest sens, integratorul de soluţii se află deja în discuţii pentru o nouă achiziţie care va aduce un aport semnificativ operaţiunilor grupului, a punctat Bogdan Hebean.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb