Redport înfiinţează Redport Contractor

R.S.
Companii / 5 septembrie

Cosmin Savu-Cristescu, Redport

Cosmin Savu-Cristescu, Redport

Redport înfiinţează Redport Contractor - compania de antrepriză generală (AG) a grupului - cu scopul de a gestiona intern toate etapele edificării unui proiect imobiliar, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Principalele beneficii ale companiei de antrepriză generală sunt legate de controlul asupra costurilor, timpilor de execuţie, dar şi a calităţii lucrărilor, potrivit comunicatului.

"Am pus bazele acestei noi companii pentru că ne-am dorit să avem în cadrul grupului toate serviciile şi echipele care contribuie la dezvoltarea integrată a proiectelor noastre. Obiectivele Redport Contractor vor urmări ca livrarea proiectelor să fie făcută în graficul de construcţie şi la calitatea promisă clienţilor noştri, astfel ca, din acest punct, să limităm expunerea faţă de entităţi externe", spune Cosmin Savu-Cristescu - CEO - Redport.

În afară de companiile de proiect pentru dezvoltarile imobilare, Redport deţine mai multe companii care au know how-ul specific industriei de real estate. Prin înfiinţarea Redport Contractor, grupul a finalizat procesul de internlizare a aspectelor critice necesare în succesul proiectelor pe care le dezvoltă.

"Experienţa ne arată că soluţia optimă este cea de a avea intern toate resursele necesare pentru dezvoltarea corectă, eficientă şi în parametri, a oricărui proiect imobiliar Redport. Odată cu Redport Contractor am mutat în interiorul grupului întregul pachet de servicii tehnice şi gestionăm proiectele la cheie", explică Bogdan Gubandru - Chief Operational Officer - Redport, se menţionează în comunicat.

Primul proiect din portofoliul Redport Contractor este a treia fază din The Level Apartments, cu o valoare de peste 8 milioane de euro, care este gestionat integral din poziţia de antreprenor general. Şi în următorii ani, Redport Contractor va acomoda antrepriza generală în proiectul Infinity Nord, dar şi în următoarea etapă a The Level Apartments, ansambluri în care valoarea lucrărilor de construcţie se aşteaptă să depăşească 160 de milioane de euro.

"Redport devine astfel un jucător complet independent din punct de vedere al activităţii, cu servicii integrate în cadrul grupului - de la studii de fezabilitate economică şi audit tehnic, până la execuţia lucrărilor şi documentaţia finală", conchide Savu-Cristescu.

Redport are în portofoliu ansamblurile rezidenţiale The Level Apartments - dezvoltat în patru faze şi Infinity Nord - dezvoltat în două faze, amplasate în zona de Nord a Capitalei, două dintre proiectele iconice din această parte a Bucureştiului, cu o investiţie totală estimată la peste 240 de milioane de euro, se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb