Reduceri de până la 60% la produsele electronice, electrocasnice şi IT&C de la Flamingo

A.A.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 13 ianuarie 2009

Reducerile operate de Flamingo vorfi valabile până la jumătatea lunii februarie.

Reducerile operate de Flamingo vorfi valabile până la jumătatea lunii februarie.

Retailerul de produse electronice, electrocasnice şi IT&C "Flamingo International" oferă, începând cu această lună, reduceri sezoniere de până la 60% pentru o gamă variată de produse din toate categoriile comercializate în lanţurile de magazine Flanco şi Flanco World.

Campania face parte din strategia Grupului Flamingo adaptată contextului economic actual - accea de a veni în întâmpinarea românilor prin intermediul unei game variate de produse la preţuri mici şi, totodată, de a otimiza nivelul de stocuri de după sezonul sărbători.

"Prin lansarea acestei campanii, invităm clienţii noştri, în special în această perioadă, marcată de criza financiară, când cererea pentru produsele IT&C electronice şi mai ales electrocasnice este în strictă concordanţă cu preţul acestora, să utilizeze oferta noastră şi să cumpere produsele selectate la preţuri mici", a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Potrivit reprezentanţilor Flamingo campania promoţională este des­făşurată la nivel naţional şi va dura până la jumătatea lunii februarie sau până la lichidarea stocurilor.

Românii vor avea şi posibilitatea să achiziţioneze orice produs în 20 de rate, cu 0% avans si 0% dobândă, prin intermediul ofertei de creditare implementată în parteneriat cu Cetelem IFN.

Grupul Flamingo International activează pe piaţa din România încă din anul 1994, având ca principal obiect de activitate comerţul de produse IT&C, electronice şi electrocas­nice, fiind în acest moment unul dintre liderii de pe piaţa adresată.

Strategia Grupului Flamingo cons­tă în consolidarea poziţiei deţinute pe piaţa locală, prin extinderea reţelei de magazine Flanco World în toate regiunile ţării şi prin continua îmbunătăţire a performaţelor magazinelor tradiţionale Flanco şi Flamingo Computers. În prezent, există 29 locaţii Flanco World în cele mai importante regiuni de retail ale ţării.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotată la Bursa de Valori Bucureşti, devenind astfel prima şi singura companie din indus­trie prezentă pe piaţa de capital.

În prima jumătate a anului 2008 grupul Flamingo International intră puternic pe piaţa de retail online dorind consolidarea poziţiei deţinute pe piaţa locală şi în mediul online, prin deschiderea propriului magazin eFlamingo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb