Regina Maria achiziţionează centrele de radioimagistică Bîrsăşteanu şi Telescan

E.M.
Miscellanea #Sănătate / 28 ianuarie 2019

Fady Chreih

Fady Chreih

Reţeaua de sănătate Regina Maria îşi consolidează prezenţa în vestul ţării, prin preluarea celor mai importanţi furnizori de servicii de imagistică, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu şi Telescan, care numără cinci unităţi specializate.

Această nouă achiziţie vine după ce, în a doua jumătate a anului 2018, Regina Maria a anunţat preluarea centrelor Pozimed din Constanţa, dar şi a patru centre Hiperdia situate în Arad, Orăştie şi Cluj. Prin expansiunea rapidă în zona de vest a ţării, operatorul privat de servicii medicale vizează poziţia de lider regional, în special în ce priveşte serviciile de imagistică, dar şi păstrarea unui nivel înalt de expertiză medicală şi de calitate a actului medical, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Primul centru de radioimagistică dr. Bîrsăşteanu, cel de radiologie, a fost înfiinţat în 2007 şi oferea, în premieră la acea vreme, posibilitatea de a transmite radiografii între medici, pentru o a doua opinie medicală. În prezent, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu şi Telescan înseamnă cinci clinici de radiologie şi imagistică, dintre care trei în Timişoara, una în Lugoj şi una în Sânnicolau Mare.

Centrele oferă pacienţilor acces la o gamă largă de servicii medicale, printre care RMN, tomografie computerizată, ecografie şi radiografie. Aceste servicii vin acum în completarea celor oferite pe plan local de Reţeaua de Sănătate Regina Maria în cele cinci clinici şi doua laboratoare.

"Expansiunea la nivel naţional este una dintre priorităţile Regina Maria, care se va concretiza atât organic, cât şi prin achiziţii, la fel ca până acum. Căutăm parteneri care dovedesc o expertiză medicală deosebită, renumiţi la nivel local pentru înalta pregătire a echipei de specialişti - cum este şi cazul de faţă. Rămâne constantă preocuparea noastră de a le oferi pacienţilor din întreaga ţară acces la cele mai bune servicii medicale integrate şi interdisciplinare", a punctat Fady Chreih, CEO-ul Reţelei de sănătate Regina Maria, potrivit comunicatului.

Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsăşteanu şi Telescan au o echipă de 60 de angajaţi, acestea finalizând anul 2018 cu o cifră de afaceri totală de peste 1.7 milioane de euro. Calitatea actului medical este asigurată atât de pregătirea profesională şi vasta experienţă a medicilor, cât şi de dotările performante din locaţii - echipamente recent achiziţionate, precum RMN 1.5 T şi CT 128 slices GE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb