RE/MAX a ajuns la 70 de francize naţionale şi mizează pe o strategie de dezvoltare accelerată în 2023

T.B.
Companii / 12 iunie 2023

RE/MAX a ajuns la 70 de francize naţionale şi mizează pe o strategie de dezvoltare accelerată în 2023

RE/MAX România ajunge la un număr de 70 birouri şi peste 800 de membri la nivel naţional. Brandul RE/MAX şi-a extins portofoliul cu 15 noi birouri, la nivel naţional.

Spre exemplu, după o activitate de 12 în domeniul construcţiilor, Daniel Suzeanu a decis să între pe piaţa imobiliară. "Am ales RE/MAX întrucât oferă acces la o varietate de traininguri, care mă ajută să înţeleg mai bine profesia de agent imobiliar, precum şi suport pe partea de recrutare şi marketing.", a declarat Daniel Suzeanu, B/O RE/MAX Total, cu sediul în Bucureşti. Antreprenorul îşi propune ca până la finalul anului să recruteze 10 agenţi imobiliari, iar în 2024 să ajungă la o cifră de afaceri de 300.000 Euro.

Andra Ciucaş, B/O RE/MAX Energy, vine cu o carieră îndelungată în real-estate în Londra. De doi ani s-a întors în România şi a decis să se alăture unui brand care lucrează la dezvoltarea profesiei de agent imobiliar şi a lansat, în parteneriat cu B/O Adela Stanciu, franciza RE/MAX Energy, în Cluj. "Atunci când eşti parte a brandului RE/MAX presiunea creşte, întrucât clienţii se aşteaptă să fii profesionist, să fii informat, având în spate cursuri de specializare. Este, însă, cu atât mai satisfăcător când reuşeşti să închei o tranzacţie, pentru că nu creşti dor brandul tău, ci ajuţi şi compania-mamă să evolueze ", explică aceasta.

Pentru Victor Coneschi, B/O RE/MAX Area Experts, deschiderea unui business în Craiova în domeniul imobiliar a fost o provocare întrucât, conform spuselor sale, piaţa tranzacţiilor este una dificilă în zonă. B/O mizează şi pe faptul că experienţa sa în vânzări, de aproape 30 de ani, îl va ajuta să aibă o afacere de succes. "Decizia de a deţine propria franciză a venit din dorinţa de a conduce propriul business şi de a ieşi din zona de confort. Pe lângă dezvoltarea personală, mă încântă faptul că voi beneficia de suport puternic în dezvoltarea afacerii", a declarat Victor Coneschi, B/O RE/MAX Area Experts.

Pe lângă cele menţionate, în Capitală s-au deschis alte patru noi francize, respectiv RE/MAX Innovation, cu două birouri lansate, RE/MAX Liberty, coordonat de Adrian Şebe şi RE/MAX Loyalty, sub coducerea Broker/Owner-ului Luiza Radu. Totodată, la nivel naţional s-au alăturat reţelei franciza RE/MAX Lifestyles, cu birouri în Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc, conduse de Zolt Antal şi Laszlo-Robert Antal, RE/MAX City, din Piatra Neamţ, coordonat de Ionuţ Bostan, RE/MAX Terra, din Baia Mare, Broker/Owner Ruxandra Rus şi RE/MAX Life, din Cluj-Napoca, Broker/Owner Laura Pop.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb