Renault şi Nissan îşi modifică parteneriatul pentru a reduce costurile şi a supravieţui crizei pandemiei

G.U.
Companii / 27 mai 2020

Renault şi Nissan îşi modifică parteneriatul pentru a reduce costurile şi a supravieţui crizei pandemiei

Renault, Nissan Motor şi Mitsubishi Motors au anunţat miercuri că fiecare va prelua prelua un rol de lider în domeniul producţiei în diferite regiuni, într-o amplă reorganizare a parteneriatului lor pentru a reduce costurile şi a supravieţui crizei provocate de pandemia de coronavirus, transmite Reuters, potrivit News.ro.

Cei trei producători auto au probleme provocate de pandemie chiar într-o perioadă în care încercau să îşi reformeze alianţa după arestarea şi înlăturarea preşedintelui şi directorului lor general Carlos Ghosn, în 2018.

Astfel, Renault, Nissan şi Mitsubishi intenţionează să facă economii prin sistematizarea mai bună a producţiei, într-un aşa-numit sistem de urmare a liderului, o companie devenind lider pentru un anumit tip de vehicul, în timp ce ceilalţi îl urmează.

Companiile au anunţat într-un comunicat că intenţionează să producă aproape jumătate din vehiculele lor în cadrul acestui sistem, până în 2025, sperând că reducă investiţiile pe model cu până la 40%, pentru vehiculele incluse.

Nissan va deveni lider în Japonia, China şi America de Nord, Renault va reprezenta referinţa în Europa, Rusia, America de Sud şi Africa de Nord, în timp ce Mitsubishi va prelua conducerea în Asia de Sud-Est şi Oceania, au anunţat companiile.

Directorii acestora au spus că se vor concentra mai mult pe producţia eficientă a modelelor şi nu pe volum, aşteptările fiind ca gama de vehicule produse să scadă cu 20% până în 2025.

Preşedintele Renault, Jean-Dominique Senard, a declarat că strategia va genera economii de până la 20% în unele domenii, cum ar fi folosirea în comun a tehnologiei.

Mulţi producători auto se confruntau deja cu scăderea cererii pe pieţe emergente majore înainte de pandemia de coronavirus, ceea ce i-a determinat să caute soluţii pentru reducerea costurilor, inclusiv prin fuziuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7110
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3354
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9529
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.1947

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb