Reţeaua Camerelor de Comerţ şi Industrie din România, partener al proiectelor UNDP România

F.A.
Politică / 19 noiembrie 2012

Conducerea Executivă a Camerei de Comerţ Naţionale a primit vizita de lucru a lui Parviz Fartash, Reprezentant Rezident a.i. al Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) România, însoţit de Eugenia Stanciu, Coordonator Proiect, în cadrul UNDP, potrivit unui comunicat de presă.

Liliana Cornelia Ştefănescu, Şeful Cancelariei şi al Executivului, a prezentat reprezentanţilor UNDP Sistemul Cameral din România, compus din cele 42 de Camere de Comerţ Judeţene, 34 de Camere Bilaterale, asociaţii profesionale, uniuni reprezentative şi membri de onoare.

Doamna Ştefănescu a vorbit despre relaţia privilegiată cu Misiunile Diplomatice acreditate la Bucureşti, dezvoltată de E.S. Preşedintele Camerei de Comerţ Naţionale, Mihail M. Vlasov şi despre importanţa istorică a acestora pentru Sistemul Cameral românesc modern - înfiinţarea primei Camere de Comerţ în anul 1864 de către Domnitorul Alexandru Ioan Cuza, la recomandările Ambasadorilor Marilor Puteri acreditaţi în capitala României, la acea vreme.

Sistemul Cameral din România, a precizat doamna Ştefănescu, este singura reţea reprezentativă a oamenilor de afaceri prezentă în toate judeţele ţării, membră a Camerei de Comerţ Internaţionale - ICC, a Asociaţiei Camerelor de Comerţ Europene - EUROCHAMBRES, a Consiliului de Afaceri al Cooperării Economice la Marea Neagră (BSEC BC) şi membru fondator al Asociaţiei Camerelor de Comerţ Balcanice.

La rândul său, Domnul Fartash a vorbit despre misiunea UNDP la nivel global şi în România în particular, precizând că organizaţia pe care o reprezintă militează pentru guvernarea democratică, reducerea sărăciei, prevenirea şi redresarea situaţiilor de criză, mediu şi energie, combaterea HIV/SIDA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb