Reţeaua Regina Maria inaugurează noul corp al Policlinicii Enescu din Bucureşti

M.A.
Companii #Construcţii / 4 februarie 2020

Reţeaua Regina Maria inaugurează noul corp al Policlinicii Enescu din Bucureşti

Reţeaua de sănătate Regina Maria a anunţat, marţi, lansarea noului corp al Policlinicii Enescu, în cadrul căruia vor funcţiona Centrul de diagnosticare a infertilităţii şi Centrul de Endometrioză, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Olimpia Enache, Chief Opperations Officer al Reţelei de sănătate Regina Maria, a declarat: "Extinderea Policlinicii Enescu Regina Maria vine ca un pas firesc în dezvoltarea serviciilor pe care le oferim. Corpul B va găzdui Centrul de diagnosticare a infertilităţii şi Centrul de endometrioză, unităţi dedicate celor care au nevoie de asistenţă specială în vederea diagnosticării şi tratării acestor afecţiuni. Aceste centre întăresc misiunea noastră de a îmbunătăţi calitatea vieţii pacienţilor printr-o expertiză medicală de înaltă calitate a unor echipe multidisciplinare care investesc timp, grijă şi atenţie la nevoile fiecăruia."

Potrivit sursei citate, corpul B al policlinicii are o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi şi include 21 de cabinete, care dispun de echipament medical de ultimă generaţie, incluzând un ecograf Voluson E 10 dedicat urmăririi sarcinii şi un ecograf Vivid S60 pentru cardiologie.

Astfel, prin intermediul echipei de 35 de medici, pacienţii vor avea acces la peste 27 de specialităţi, precum obstetrică-ginecologie, genetică medicală, ecografie, urologie, hematologie, endocrinologie, reumatologie, ortopedie, medicină internă, medicină generală, ORL, cardiologie, gastroenterologie, hematologie, pneumologie, dermatologie, chirurgie generală, boli infecţioase şi pediatrie.

Totodată, în cadrul noului corp al Policlinicii Enescu va funcţiona şi primul Centru de diagnostic al infertilităţii din Reţeaua Regina Maria. Acesta va fi coordonat de Dr. Bechir Melihan, medic primar Obstetrică - Ginecologie, cu o vastă experienţă în domeniul infertilităţii şi al reproducerii umane asistate.

"Ne bucurăm să putem ajuta viitorii părinţi ce se confruntă cu probleme de infertilitate şi necesită o atenţie şi îngrijiri deosebite. La Centrul de diagnostic al infertilităţii, specialiştii în tratarea acestei afecţiuni oferă servicii de consultanţă cuplurilor şi stabilesc următorii paşi pentru a descoperi cauzele ei. Angajamentul pe care ni-l luăm faţă de pacienţii noştri este acela de a le oferi tot sprijinul necesar în acest proces.", a precizat Dr. Bechir Melihan, coordonator al Centrului de diagnosticare a infertilităţii.

Policlinica Enescu Regina Maria, prin cele 2 corpuri, dispune de o suprafaţă totală de 1.800 metri pătraţi, unde pacienţii beneficiază de servicii unice în reţea, precum spermogramă, halosperm, histerosonografie cu substanţă de constrast şi centrul de endometrioză cu consultaţii bazate pe protocoale specifice. Echipa formată din 100 de specialişti continuă misiunea reţelei de sănătate de a dezvolta un sistem medical orientat spre pacient.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb