Reuters: Preşedintele Microsoft a anunţat un set de principii pentru a stimula competiţia în AI

A.F.
Companii / 27 februarie

Reuters: Preşedintele Microsoft a anunţat un set de principii pentru a stimula competiţia în AI

Preşedintele Microsoft, Brad Smith, a anunţat luni un set de principii pentru a stimula inovaţia şi competiţia în inteligenţa artificială, ca recunoaştere a rolului său de lider de piaţă în această tehnologie, o iniţiativă care ar putea tempera îngrijorările legate de dominaţia sa pe piaţă, transmite Reuters.

Mişcarea gigantului tehnologic din SUA a venit pe fondul îngrijorărilor rivalilor şi autorităţilor de reglementare antitrust cu privire la puterea de piaţă a Microsoft, stimulată recent de colaborarea sa cu creatorul ChatGPT, OpenAI.

Microsoft a inclus chatboţii în produsele sale de bază, cum ar fi software-ul Office şi motorul de căutare Bing, în ultimul an, atrăgând clienţi de afaceri dornici să încerce noua descoperire a industriei tehnologice.

"Pe măsură ce intrăm într-o nouă eră bazată pe inteligenţa artificială, credem că acesta este cel mai bun moment pentru a articula principiile care vor guverna modul în care vom opera infrastructura centrului nostru de date AI şi alte active AI importante din întreaga lume", a spus Smith într-un discurs susţinut la Mobile World Congress de la Barcelona.

Principiile de accesare a AI urmăresc "în parte să abordeze rolul şi responsabilitatea în creştere ale Microsoft ca inovator AI şi lider de piaţă", a spus el.

Prin publicarea acestor principii, ne angajăm să oferim accesul larg la tehnologie necesar pentru a împuternici organizaţiile şi indivizii din întreaga lume să dezvolte şi să utilizeze AI în moduri care să servească binele public", a spus Smith.

Principiile includ furnizarea de acces şi suport pentru dezvoltatorii AI, punerea la dispoziţie pe scară largă a modelelor AI şi a instrumentelor de dezvoltare pentru dezvoltatorii de aplicaţii software din întreaga lume şi punerea la dispoziţie a API-urilor publice (Interfaţă de programare a aplicaţiilor) pentru a permite dezvoltatorilor să acceseze şi să utilizeze modele AI pe Microsoft Azure.

De asemenea, Microsoft nu va folosi informaţii sau date non-publice din construirea şi implementarea modelelor AI ale dezvoltatorilor în Microsoft Azure pentru a concura cu acele modele şi, de asemenea, va permite clienţilor Microsoft Azure să-şi exporte şi să transfere cu uşurinţă datele către un alt furnizor de cloud.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb