REVISTA PRESEI MONDENE - 04.03.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 4 martie 2011

Cancan

Demi Moore umblă cu două perechi de ochelari odată

Actriţa americană Demi Moore, în vârstă de 48 de ani, a fost fotografiată purtând două perechi de ochelari în acelaşi timp. Diva, care s-a dus să-şi viziteze o amică la Los Angeles, avea ochelarii de soare în vârful capului, în timp ce la ochi avea unii de vedere.

Cancan

Steve Jobs s-a dus bolnav la lansare

Deşi a ajuns piele şi os de la cancerul de pancreas de care suferă, directorul companiei Apple şi-a făcut apariţia la lansarea celei de-a doua versiuni a ipad-ului. În ciuda faptului că este foarte slăbit şi îmbătrânit, el a participat miercuri, la San Francisco, la lansarea ipad 2.

Click

Ion Uta: De Teo mă leagă o iubire anormală, sălbatică

Tatăl lui Teo Trandafir a vrut să facă lumină în ceea ce priveşte relaţiile în care el şi Teo se află. Ion Uta a spus, la Acces Direct, că: "între mine şi Teo există o iubire anormală, sălbatică. Nu e loc de interpretare. Noi doi avem o relaţie foarte strânsă, sunt confidentul ei, chiar dacă nu ne vedem prea des, nu stăm bot în bot".

Click

Maşina lui Batman se vinde cu un million dolari

Automobilul condus de actorul Val Kilmer în producţia din 1995 a filmului "Batman Forever" a fost scos la vânzare de casa de licitaţii RM Auctions. Maşina are un preţ de pornire în catalog de 275.000-300.000 dolari. Bolidul prinde viteza de 400 de kilometri pe oră. "Datorită cererilor deja formulate, avem motive să credem că suma finală poate ajunge la un milion de dolari", a declarat un reprezentant al casei de licitaţii.

Libertatea

S-a lansat site-ul oficial dedicat nunţii prinţului William cu Kate Middleton

Extrem de mediatizata nuntă regală a prinţului William cu Kate Middleton are acum şi un site oficial, pentru a-i informa pe cei care vor să ştie cât mai multe despre eveniment. Tot pe acelaşi site vor apărea prima oară şi detaliile despre rochia de mireasă pe care o va purta Kate Middleton.

Ziarul Naţional

Andi Moisescu a scos într-un an 500.000 de euro din "Apropo TV"

Cel mai câştigat realizator de emisiuni de la PRO TV este Andi Moisescu. El are patru firme: Red Spike Film, Direct Expert, Space Media şi Art Communication. De departe, cea mai profitabilă este Red Spike Film. Firma etalon a vedetei de televiziune a facturat în anul 2009 servicii de 13,5 miliarde de lei vechi. Compania are 5 angajaţi şi produce programe de televiziune. Celelalte trei firme ale lui Moisescu au generat şi ele venituri de 5,1 miliarde de lei vechi ceea ce face ca într-un an de zile realizatorul "Apropo TV" să fi încasat aproape o jumătate de milion de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb