Revolut continuă să îşi dezvolte echipa executivă

I.V.
Companii / 23 august 2019

Revolut continuă să îşi dezvolte echipa executivă

Revolut, fintech-ul londonez cu peste 6 milioane de utilizatori în Europa şi Australia, continuă să îşi dezvolte echipa executivă şi angajează experţi în trei poziţii cheie: Trezorier, CFO Adjunct şi Director de Risc Infracţional Financiar, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Wolfgang Bardorf, angajat al Deutsche Bank, unde a condus departamentul de metodologii şi modele de lichiditate, fost Director Executiv în trezorerie corporativă la Goldman Sachs, a fost numit Trezorier.

Stefan Wille, fost Vice Preşedinte Sr. Finanţe în cadrul companiei concurente N26 şi Manager de Finanţe Corporative la Credit Suisse, a fost numit CFO Adjunct. Stefan va raporta către noul CFO al companiei, Dave MacLean, fost executiv în cadrul Metro Bank şi Barclays.

Philip Doyle, care a ocupat funcţia de Head of Financial Crime la ClearBank şi pe cea de manager pentru prevenirea fraudelor la Visa, este noul Director de Risc Financiar Infracţional . Doyle va sprijini Revolut în misiunea sa de a deveni cea mai sigură şi de încredere platformă financiară din lume.

Nik Storonsky, Fondator & CEO Revolut a declarat: "Anul acesta ne-am completat echipa cu o serie de experţi senzaţionali. Vom continua să dezvoltăm conducerea companiei şi să îmbunătăţim procesele existente prin angajarea unora dintre cei mai talentaţi profesionişti din domeniu, cu mulţi ani de experienţă şi cu expertiză la nivel global. Aştept cu nerăbdare să le urez bun venit în echipa executivă a Revolut lui Philip, lui Stefan şi lui Wolfgang şi sunt convins că expertiza lor va fi de nepreţuit pe măsură ce vom creşte."

În ultimele luni, Revolut a angajat o serie de executivi seniori, printre care se numără Richard Davies, care anterior a ocupat funcţii de conducere în cadrul HSBC, Barclays şi TSB, dar şi Dave MacLean, actual CFO şi fost Director Financiar al Metro Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb