REWE România finanţează construcţia unui complex rezidenţial în Moineşti

Mina Irina
Companii / 2 iunie 2016

În perioada februarie-iunie 2016, REWE Romania finanţează construcţia unui triplex în complexul Habitat din Moineşti, judeţul Bacău. La construcţia triplexului vor participa, în perioada aprilie-iunie 2016, 250 de angajaţi ai companiei, familiile-beneficiar şi voluntari internaţionali Habitat for Humanity, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Investiţia financiară făcută de REWE Romania în cadrul acestui proiect este parte din angajamentul pe care compania şi l-a asumat în a oferi comunităţilor în care activează resurse sustenabile ce pot îmbunătăţi calitatea vieţii.

De 40 de ani, Habitat for Humanity a construit şi reabilitat la nivel global peste 1 milion de locuinţe, iar prin toate programele derulate a ajutat peste 6,8 milioane de persoane. În România, organizaţia a reuşit să facă noi construcţii, reabilitări şi renovări, asistenţă tehnică, campanii pentru prevenirea dezastrelor şi training-uri de eficienţa energetică pentru aproximativ 64.000 de persoane.

Proiectul derulat implică voluntarii REWE Romania din cadrul centrelor companiei aflate la nivelul oraşelor Ştefănesti şi Turda. Cei implicaţi vor fi angrenaţi în procesul de construcţie a locuinţelor în cadrul a cinci grupe formate şi vor avea sarcini clar definite: ridicarea pereţilor de cărămidă, finisaje interioare, montat streaşină, construirea atât a sistemului de preluare a apelor pluviale cât şi trotuarelor perimetrale, conform comunicatului.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb