Reynaers România încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de 7 milioane euro

Andreea Cuzub
Companii #Construcţii / 19 decembrie 2017

Reynaers România încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de 7 milioane euro

Reynaers România, companie specializată în dezvoltarea soluţiilor durabile de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere, anunţă încheierea anului 2017 cu o cifră de afaceri estimată la 7 milioane euro, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Pentru anul 2018 compania vizează dezvoltarea canalului de distribuţie prin deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureştiului, potrivit sursei citate.

În comunicat se precizează: "În prima jumătate a anului 2017, Reynaers România a înregistrat afaceri de aproximativ 3,5 milioane euro. La finalul trimestrului 3 cifra de afaceri este cu 21% mai mare decât în 2016. Pentru 2018 compania îşi propune o majorare de aproximativ 10%".

Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România, a declarat: "În ceea ce priveşte piaţa locală, 60% din vânzări sunt reprezentate de profilele destinate pereţilor cortină. Distribuţia de astfel de sisteme este cea mai dinamică arie a business-ului nostru. În cadrul acesteia realizăm proiecte care ne solicită soluţii non-standard, creative. Sunt concepte arhitecturale sau execuţionale complexe care ne inspiră echipa şi în care punem multă pasiune pentru a sfida limitele inginereşti percepute la prima impresie. Pe plan secund, cu 30% din vânzări, se poziţionează reperele pentru uşi şi ferestre, restul fiind atribuit reperelor pentru uşi glisante, pliantelor, verandelor şi celorlalte soluţii".

Anul acesta Reynaers România a furnizat soluţii pentru proiecte rezidenţiale din România precum One Herăstrău Plaza, One Charles de Gaulle, Amber Gardens, Rahmaninov Residence, Barrio Residence, dar şi pentru instituţii precum American International School of Bucharest, conform comunicatului.

La nivel internaţional, compania a furnizat soluţii pentru proiectele Metropol Park (Berlin) şi Hotel Wyndham (Frankfurt) din Germania.

În comunicat se mai menţionează: "Pentru 2018, compania vizează dezvoltarea canalului de distribuţie prin deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureştiului, dar şi extinderea la nivel naţional, care în acest moment acoperă zone în continuă dezvoltare, precum Cluj, Timişoara, Bacău şi Iaşi".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb