REZULTATE SYNEVO INTERNATIONAL Serviciile de laborator din România - 4 milioane de euro, în prima jumătate a anului

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 22 august 2005

"Synevo International", divizia serviciilor de laborator a grupului Medicover, a continuat să raporteze o creştere semnificativă în al doilea trimestru cu venituri de 3,1 milioane de euro, reprezentînd o creştere de 55% faţă de perioada similară a anului 2004 şi 6,3 milioane de euro pentru primele şase luni res-pectiv o creştere de 63% faţă de anul trecut. Rata creşterii interne a fost de 35% pentru al doilea trimestru şi respectiv de 45% pentru primul semestru. Venitul din serviciile de laborator reprezintă 20% din total venituri ale Grupului Medicover pentru primul semestru, în creştere de la 18% din total venituri pentru aceeaşi perioadă a anului 2004.

Serviciile de laborator din România au totalizat 1,9 milioane de euro în al doilea trimestru şi 4 milioane de euro în prima jumătate a anului, ceea ce reprezintă o creştere internă de 30% şi, respectiv, 41%. Veniturile din Polonia s-au ridicat la 1,2 milioane euro pe cel de-al doilea trimestru şi la 2,3 milioane de euro pe primele şase luni ale anului, ceea ce reprezintă mai mult decît dublul nivelului din anul anterior, a cărui creştere internă a fost de 50% şi 57%.

Ca urmare a lansării anul trecut în România a noii identităţi de marcă, în al doilea trimestru al anului curent s-a lansat în Polonia "Synevo - Servicii de Laborator Medicover", înlocuind o serie de mărci existente rezultate ale unor achiziţii multiple.

La finalul perioadei de raportare s-a finalizat achiziţia în Polonia a serviciilor de laborator Eurolab, cu sediul în Lodz, în vestul Poloniei. Eurolab are o prezenţă puternică pe piaţă şi oferă un plus de acoperire geografică care vine să o completeze pe cea existentă. În urma acestei achiziţii suplimentare, afacerea se va putea dezvolta pe o scară şi la un volum mai mare.

Eurolab aduce un venit anual de aproximativ 3 milioane de euro şi va contribui în mod pozitiv la rezultatele grupului. Prin această achiziţie, serviciile de laborator din Polonia vor ajunge la aproximativ aceeaşi mărime cu cele din România în ceea ce priveşte numărul de teste şi veniturile.

La nivel de grup, eforturile se vor concentra pe creşterea activităţilor din domeniul studiilor clinice în ambele pieţe, urmărind să beneficieze de avantajul acoperirii geografice largi din Europa Centrală şi de Est precum şi asigurarea calităţii serviciilor.

Synevo România este lider pe piaţă avînd acoperire la nivel naţional prin opt laboratoare în Bucureşti şi judeţele Cluj, Constanţa, Satu Mare şi Suceava la care se adaugă 12 centre de recoltare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb