Richard Teng: Binance aniversează şapte ani de activitate

F.D.
Bănci-Asigurări / 12 iulie

Richard Teng: Binance aniversează şapte ani de activitate

Echipa Binance şi comunitatea globală vor sărbători a şaptea aniversare a Binance. După standardele tradiţionale, o companie de şapte ani este încă tânără, adesea aspirând la statutul de startup; prin standardele industriei cripto, a fi prezent timp de şapte ani, aproape toţi într-o poziţie de conducere, înseamnă a fi supravieţuit şi prosperat în timpul mai multor epoci din dezvoltarea a ceea ce este poate cel mai rapid sector din istorie, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Starea ecosistemului

De la prima aniversare şi până la a şaptea şi la toate cele care urmează, unele lucruri fundamentale despre Binance nu se schimbă: accentul pe utilizatori este cel mai important factor care motivează deciziile; cultura noastră de muncă şi mentalitatea; şi angajamentul nostru pentru inovaţie continuă în numele îmbunătăţirii tangibile a vieţii oamenilor.

Ultimul an al Binance a fost tipic, în sensul că a cunoscut atât provocări, cât şi momente de succes exaltante. De la trecerea peste problemele din trecut şi schimbarea conducerii, până la a vedea semnele reînnoirii încrederii utilizatorilor în fluxuri şi înregistrări noi fulminante, am rămas puternici şi nu am încetat niciodată să construim.

O realizare cheie din acest an a fost depăşirea pragului de 200 de milioane de utilizatori înregistraţi la nivel global. În timp ce unii dintre ei sunt deja familiarizaţi cu activele digitale, mulţi sunt noi, având încrederea că Binance le va deschide pentru prima dată uşile lumii Web3, fiecare dintre ei marcând un pas către transformarea activelor digitale în mainstream. Îi urmăm cu drag pe aceşti nou-veniţi şi ne angajăm să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca ei să se simtă confortabil şi în siguranţă în timp ce explorează viitorul finanţelor alături de noi.

Mai mulţi utilizatori înseamnă mai multe fonduri în custodia Binance, iar la începutul acestui an, valoarea deţinerilor fondurilor utilizatorilor noştri a depăşit pentru prima dată 100 de miliarde de dolari. Ca întotdeauna, fondurile utilizatorilor sunt SAFU şi păstrate transparent la un raport de 1:1.

Infrastructură pentru intrarea în mainstream

Infrastructura este pusă la punct pentru a sprijini explorarea utilizatorilor experimentaţi şi noi, împreună cu o gamă largă de produse şi servicii pentru a răspunde oricăror nevoi legate de Web3 şi cripto. Astăzi, Binance acceptă 541 de active digitale selectate cu atenţie şi 2.632 de perechi de tranzacţionare. Sistemele noastre sunt robuste şi pregătite să gestioneze volume mari de activitate a utilizatorilor. Cel mai mare nivel istoric de Interogări pe secundă (QPS) pe toate produsele de tranzacţionare ale Binance - parametru care captează numărul de cereri pe care utilizatorii le trimit sistemului nostru şi primesc un răspuns într-un interval de timp - este de 2,58 milioane. Această valoare arată că platforma este capabilă să proceseze fără probleme o sarcină semnificativă atunci când utilizatorii au cea mai mare nevoie.

"Pentru a facilita adoptarea criptomonedei şi incluziunea financiară, ne extindem continuu acoperirea şi aria de cuprindere a produselor concepute pentru a asigura un acces mai larg la criptomonede şi pentru a oferi servicii financiare esenţiale.

Linia noastră de produse Simple Earn le permite utilizatorilor să îşi crească deţinerile de criptomonede în 392 de active diferite, peste 8 milioane de utilizatori punându-şi criptomonedele la treabă prin intermediul Binance Earn. Un alt pilon al adoptării sunt plăţile, iar astăzi, peste 24 de milioane de oameni din întreaga lume folosesc Binance Pay pentru a transfera valoare în siguranţă şi eficienţă în interiorul graniţelor şi peste ele", se arată în comunicat.

Unul dintre factorii cheie ai intrării în mainstream a activelor digitale pe parcursul ciclului actual al pieţei a fost participarea crescută a instituţiilor. Atrase de lichiditatea şi adâncimea pieţei fără precedent ale Binance, precum şi de produsele şi soluţiile adaptate cerinţelor exigente ale investitorilor profesionişti, astfel de organizaţii au venit în număr mare în ecosistemul Binance anul acesta: între ianuarie şi iunie 2024, am înregistrat o creştere de peste 36% a înregistrărilor instituţionale.

În ceea ce priveşte o altă piatră de temelie a adoptării, educaţia cripto, am ajuns la 43,6 milioane de cursanţi care au vizitat Binance Academy pentru a înţelege mai bine lumea blockchain şi a activelor digitale şi pentru a interacţiona cu ea într-un mod mai bine gândit şi responsabil.

Securitate şi conformitate

"Pe parcursul celui de-al şaptelea an, accentul nostru pe conformitatea cu reglementările, deja substanţial, a devenit şi mai puternic. Realizând rolul cheie al practicilor de conformare robuste în noua fază de maturizare a industriei cripto, am continuat să atragem cele mai bune talente, să ne perfecţionăm sistemele şi tehnologia şi să căutăm autorizaţii şi înregistrări în cooperare strânsă cu numeroase autorităţi naţionale şi agenţii de reglementare. Acum, deţinem licenţe şi înregistrări în 18 jurisdicţii, mai mult decât orice alt exchange cripto centralizat", se precizează în comunicat.

Consolidarea securităţii colaborative în spaţiul financiar digital a rămas, de asemenea, unul dintre domeniile cheie ale Binance. Programul nostru de instruire a agenţiilor de ordine publică a livrat zeci de sesiuni de pregătire online şi offline, contribuind la consolidarea capacităţii agenţiilor de ordine publică din întreaga lume de a combate activităţile ilicite legate de sau facilitate de active digitale. Între iunie 2023 şi mai 2024, echipele Binance au procesat aproximativ 62.800 de solicitări din partea agenţiilor de ordine publică, aducând numărul total al cazurilor la 173.800. Fiecare solicitare este esenţială pentru investigarea şi urmărirea penală a cazurilor, găsirea făptaşilor şi recuperarea banilor victimelor.

Pentru a proteja utilizatorii Binance de potenţiale încălcări de securitate şi alte situaţii extreme, am menţinut valoarea fondului nostru SAFU peste 1 miliard de dolari şi vom continua să facem acest lucru în viitor. La începutul acestui an, am transferat toate activele SAFU către USDC, un stablecoin de încredere şi transparent, îmbunătăţind şi mai mult fiabilitatea fondului şi asigurându-ne că rămâne stabil la 1 miliard de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb