"River Tower" Cluj va fi gata în toamnă

Alina Toma Vereha
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 5 septembrie 2008

"River Tower" Cluj va fi gata în toamnă

Compania "Tower" a anunţat că, în toamna acestui an, va da în folosinţă 128 de apartamente noi în cadrul ansamblului rezidenţial "River Tower" din Cluj. Proiectul însumează 12.500 de metri pătraţi de suprafaţă construită. Investiţia totală se ridică la peste 7 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, pe lângă locuinţele cu suprafaţă cuprinsă între 35 şi 128 de metri pătraţi, proiectul mai prevede amenajarea a 1.500 de metri pătraţi de spaţii comerciale, a unei parcări subterane de 80 de locuri şi una supraterană de 75 de locuri. Ansamblul este amplasat pe malul Someşului, într-o zonă aflată în plină dezvoltare, la doar 5 minute de centrul Clujului.

Conducerea "Tower" susţine că lucrările de execuţie la proiectul "Tower Park" se află în grafic. Oficialii companiei dez­aprobă, din nou, cu toată hotărârea, informaţiile false potrivit cărora graficul lucrărilor la unele proiecte ar fi fost depăşit. "Aceste informaţii, neadevărate şi regretabile, îi supun unor presiuni inutile şi neplăcute pe clienţii şi partenerii noştri. Pentru un dezvoltator imobiliar serios, prognozele referitoare la piaţă, care iau în calcul orice situaţii neprevăzute, sunt esenţiale. Astfel, compania noastră reiterează faptul că onorarea promisiunilor făcute şi respectarea termenelor de predare sunt aspecte de la care nu facem niciun rabat", mai arată comunicatul de presă al companiei "Tower".

"Tower" este implicată şi în dezvoltarea unei clădiri de birouri şi a unui centru logistic în Bucureşti. "Tower" este un dezvoltator imobiliar cu acţionariat şi know-how din Statele Unite ale Americii, înfiinţat în februarie 2007, care are drept obiectiv principal dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidenţiale, clădiri de birouri şi spaţii comerciale în România. Investiţiile pentru următorii trei ani se ridică la 400 de milioane de euro şi au ca destinaţie proiecte imobiliare în oraşele Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb